BACK @ WORK!!!:D

Såja, nu kör man igång igen!
 
-Idag är det bokningsdag hos Jörgen, tider juni o fram finns att boka!
-Jag kör på med piercing o hårförlängningar i vanlig ordning!

Lilltess är på plats för att hjälpa till då det är en ganska hektisk dag som står på schemat idag:D

Välkomna in!

Ps. Det finns även tider hos Bella från Rough Stuff Tattoo i Juni.
 www.roughstufftattoo.com

/Cia

Ingen piercing vecka 11-12!

Hej alla vårstinna o glada människor!
Jag ska in på operation på ons 17/3 och kommer inte jobba slutet av vecka 11 o förmodligen inte hela vecka 12.
Är tillbaks mån 29/3.


See ya!
Kram Cia

Skicka en god vibb att min operation går bra...:)

Gästartist o drop in!

Idag var det bra ruljans på studion. Mankan är på plats och kul att se honom utföra sin konst. Jörgen körde drop in igår och alla som ville köra fick det gjort.
Man vet ju inte hur mycket folk som dyker upp, men det har sett perfekt ut dessa gånger iaf:) Själv hade jag en hel del att göra mellan varven. Man kan nog säga att det var en sån där "intim"-dag. Verkar som att alla piercings hamnar på bestämda dagar av någon anledning. En dag är det bara tungor, en annan bara navlar och så igår då - nästan bara bröstvårtor o genitala. Skumt.

Jag hann med en rast och sprang ner till min kusin Tessan på Fotriktigt. Där gjorde de en genomgång av hur jag gick på mina fötter och på filmen såg man ut som en elefant:P Jag köpte mig ett par fotriktiga arbetstofflor så nu känns det som det kan bli bättre med min strulande nacke kanske:) Kan alltid hoppas, för de var jäkligt dyra!
Personalen var grymt trevliga, får se om de vågar komma och tatuera sig som de sa att de ville. Annars är det alltid ett bra säljarsätt iaf;) hehe.

Har funderat på om luften i vår värld har blivit mer förorenad det senaste också. Det senaste halvåret har jag nämligen haft grå-svarta busar i näsan. Så var det när jag luffade i Indien i min ungdom. Snoret var alltid smutsigt i storstäderna. Nu har det blivit så igen och jag har blivit lite orolig - Sverige är väl ändå känt för sin rena luft?!

Men så slog det mig. Det är ju kol. Jag började ju rita för ett halvår sen och kol flyger ju omkring överallt så varför inte in i näsan?:P Tänk att det skulle ta mig så lång tid att komma på. Jaja, inte grubblat mig gråhårig heller men ändå.

Det fina vädret - eller ja, solen skiner iaf, har fått en att vilja ut o promenera lite mer också. Det känns fantastiskt härligtatt få lite solstrålar i ansiktet efter denna vintern. Ska ärligt erkänna att det har varit en mycket tung vinter för mig iår. Ser fram emot vårkänslor och energi att ta tag i min hälsa mer och gärna slippa fler skador.

Nu ska jag ut med min Engla i solen, ha en underbar dag alla fina<3
Kram

Skickar in lite bilder i veckan med!Lördagsmys i all sin prakt!

Härlig dag i Lilltess sällskap.
Började med en skiss på en "tjejig" dödskalle åt henne i förrgår och idag var det så dags att köra linjerna. Jag har provat att köra ett par texter innan och på syntethud lite trial and error... men denna gång skulle det tatueras på riktigt - nåt jag själv ritat... superspännande! Drömde om att tatuera hela natten så jag var väl förberedd mentalt.

Ja, ja det tog mig 2 timmar att bara dra linjer då hehe. Under tiden gjorde Jörgen två färgglada rosor i samma storlek som min skalles konturer:P Makalöst långsamt kanske, men ibland kom små flyt faktiskt:) Tiden flög iväg och jag ville inte riktigt bli klar för det var så kul.

Sedan gick vi och tog en smarrig pizza på Alléterassen och handlade lite smaskens och dukade upp hos mig. Hundarna o vi. (Engla löper o Pudas håller ju på att bli man, så Engla vart en riktig surfitta, när han konstant körde upp nosen i luringen på henne) 
Film o götta - livet är inte så pjokigt ändå;)

Kvällens kommentar:
Nu har plashet kranat i "World trade center", säger Lilltess. Obs! Hon var helt nykter.

Tack för en angenäm lördag med många skratt i vanlig ordning<3


Mobiluppladdning, lite fyllning nästa gång...
Lördagsmys efter en hård arbetsdag;)Hittade lite gamla bilder...

Hittade lite gamla bilder i mobilen när jag rensade ur den...
Sen har jag ritat en massa o lägger ut ett par st för att se om jag klarar att visa nåt^^Burger King stängde restaurangen men inte drive in:en... Då får man låtsas ha bil:


Lilltess blev så glad när hon hittade en levande vän (hon samlar på icke-levande grisar)


Sent en kväll när alla vänner gått hem får man roa sig med sin hund:)Hundvakt åt Jörgens hund när han var ung och oförstörd - hunden alltså!O så lite olika teckningar då:Statistiken talar - ni väntar på blogguppdatering;)

Smyger försiktigt in och kollar av läget på facebook, hemsida o blogg, i vanlig ordning, efter helgen som varit... lite smått nervös inför inlägg som kan ha skapats under helgen som var... när Pistolero crew är ute i farten kan ALLT hända!!!

Som alltid så kan man nog milt uttrycka att det gjorde det även denna gång;) Många stories är tabu-belagda innan vi lämnat Trollhättan och det som finns kvar att berätta känns lite "insider"-nivå... men jag ska ge er lite iaf. Resten får ni läsa mellan raderna;)

Vi lämnar Borås alla glada i hågen. Jörgen är destignerad chaufför och Herva hans framsätesällskap. Bak sitter brudarna (jag o Lilltess) och kvittrar o sminkar oss. Mässorna i Trollhättan har blivit bättre för varje år så kul att se vad detta året bjuder på!
Vi anländer, checkar in på hotellet och förbereder våra bås inför de kommande två dagarna. Fredagen är lugnare än vanligt på jobbfronten men det är skitkul att se alla olika figurer och stilar. En del ganska lyckade och andra fullkomlig kaos:D

Efter arbetspasset blir det fest på hotellet och att se Scandic Hotell så översvämmat av berusade tatuerarfolk var lite smått fascinerande - även för en sån som mig. Hela lobbyn var fullproppad av tatuerarade folk från olika hörn av världen med samma intresse. Det blir lite som en gäng-känsla... hehe
Skitkul hade vi!

Att vakna på lördagen gick oxå bra, jag som brukar vilja ringa psyk när jag vaknar dagen efter, var oförskämt pigg och glad! Sugen på att jobba och förmodligen påverkad av allt adrenalin i omlopp. Har en jättekul dag och jobben rullar på rätt ok frampå kvällen. När mässan stänger är vi alla pepp och på partyhumör igen och börjar kvällen med middag för alla inblandade på mässan. Sen blir det shots... o mer dricka... sen efterfest på Amigo Ink... och sen bärhjälp hem typ. TUR att det endast är Meltdown-mässa en gång per år!!!

Lillis och jag har nog aldrig skrattat så mycket förut, att försöka återge alla dessa historier vore i det närmaste en katastrof. Jag kan bara tala för mig själv när jag säger att detta var den bästa mässan ever! Den överträffade sig själv igen! Och ni som missade detta har gått miste om nåt helt fantastiskt.

Det lustiga är att jag längtar tillbaks till mitt jobb på studion nu... känner mig överväldigad av att ha ett sånt fantastiskt jobb som jag har. Tack för att det finns folk som gillar det jag gör och som låter mig försörja mig på något som jag älskar!:)

Massa kärlek<3
Cia


Bossar över Lilltess på mässan;)


Även detta år i samarbete med Barbarella Piercing Göteborg (Wille på bild)
www.barbarella.se

RSS 2.0