måndag 27/10

Fullt ös medvetslös! Idag har det varit att jobba så svetten rann. Hann inte ens pinka:P
Min första kund var en halvtimme sen och sen låg jag efter i tid resten av dagen.  Att dagen började snurrigt hjälpte mig inte. Jag körde upp mina trötta pojkar kl 7 i vanlig ordning och fick iväg dem till skolan och allt. Inser sedan att det tydligen var höstlov^^ Stackars barn som inte fick sin välförtjänta sovmorgon. Cia i ett nötskal. Undrar hur de kommer prata om sin mamma när de växer upp egentligen...

Veckan kommer vara full, men jag är redo:) Om vi inte svarar i telefonen så beror det på att vi jobbar!
Imorgon ska jag göra en dermal anchor på min kära mor, det ser jag fram emot. Hon är verkligen inte som alla andra 40-talister! Hon är ganska fantastisk och jag hoppas att jag blir som hon när jag blir 60:)

Nu ska jag kompensera mina söta barn med ett dyk i bassängen, ska passa på att testdyka en neoprendräkt ikväll. Jag har hört att de är varmare än skalis - frågan är dock om något är tillräckligt varmt för min frusna kropp. Ingen ser fram emot växthuseffekten såsom jag;)

Rock on!
Jag ska jonglera vidare med mina kanyler så kika in om andan faller på!

/Cia

Ännu en vecka förbi!

Det är märkligt det här, veckorna praktiskt taget springer förbi och nu börjar jag förstå vad de äldre människorna brukar säga: "det går bara snabbare o snabbare".
Först var man en liten skit och tiden stod stilla varje sekund man inte hade en massa skoj bus på gång.
Sen började man förstå att tiden gick fortare ju äldre man blev.
Så fick man kids. Tjena. Tiden försvann och man levde för sina barn.
Så började barna skolan och fick lite mer att leva för, än en gammal morsa då.
Då började man göra lite saker för sig själv ibland (kanske satsade lite på arbetet) och om man tyckte tiden gick snabbt när barna var små så fattade man inte hur fort den börjar gå när de växer!
Ibland känner jag bara: halllåååå! Stanna, jag vill va med mer!

Dit jag ville komma med detta var egentligen att livet går snabbt och hur man än försöker få ut mesta möjliga så hinner man inte. Tänk om vi kunde sluta upp med all oro, stress och negativa tankar och bara fokusera på det som faktiskt räknas.
Vi har bara lite tid här så ut och lev för f*n!

Förra helgen var fantastiskt rolig! Inte ofta man pallar fest i dagarna två:P Men det gjorde jag.

Måndagen var väl sådär kul förvisso... trodde jag åkt på en depression eller nåt konstigt. Kände mig nere och bedrövad. En dag senare inser jag att jag förmodligen lider av ett ganska känt syndrom - pms!

Tror jag kan utesluta vuxendamp och istället ställa diagnosen på detta märkliga fenomen.
Pms kan te sig olika. Jag har listat ut, efter tjugoelva år, att min nedstämdhet i ett par dagar, kan bero på detta. De flesta jag känner vet ju sånt här om sig själva, när och så. Men jag blir lika förvånad varje månad: "Ah just fan!" hehe

Veckan har varit bra, blandade stunder av lugn och kaos. Vi har inte kommit på vad Jörgen lider av ännu, men vi jobbar på det;)

Ha nu en fin helg och lev livet!
Själva har vi besök av finske farsgubben från skogen.  Vi har laddat kylen med lite lapinkulta, han ska ju känna sig välkommen:)

Kramis!


-------------------------------------------------------------------------------
Det har kommit in en massa nya smycken i studion men jag har inte hunnit lägga upp dem fint o prismärka dem, det är tidskrävande och kanske inte det jag tycker är prio ett. Jag skulle behöva en liten studiohora (sry) som jag kunde köra lite med, MEN jag gillar inte att köra med folk.
Kläder är beställt, ska även ta mig upp till Stockholm och se om jag kan få nån typ av deal där för vissa märken som intresserar mig. Spännande, Pistolero växer:)
--------------------------------------------------------------------------------

Shit!

Det blev en blöt helg o vi e bara halvvägs;)
Skål för tusan!

måndag 13/10

Hösten är här på riktigt och värmeljusen är på plats. Idag var första dagen det aldrig blev riktigt ljust ute. Mystider på ingång:)

Idag har vi möblerat om i studion rejält och är nu redo för klädleverans!
Vi kommer ta in kläder, smycken och annat kul från http://www.bronk.se/  http://www.vasuma.se/ http://www.barbarella.se/ och mer är på g. Självklart kommer även t-shirt med Pistolerotryck att finnas för dem som gillar visa vart det blå skåpet ska stå;)
Vi saknar kläder med attityd i Borås och hoppas Boråsarna är redo att rocka till sig lite.

Inom några veckor hoppas vi vara igång. Check it out!


En spelning ni inte får missa kommer upp nu på fredag!
The Mary Major live at The Headbangers Club, Göteborg.
Vi är ett glatt gäng som åker:)

På lördag har vi planerat party, har inte varit ut med kompisgäng på evigheter!
Snälla, berätta vart man ska gå ut i Borås? Bishop gillar jag, men vill testa nåt annat.

Rösta på din favorit med en liten motivering!!!

Harrys (ungt?)
* Grand (gammalt?)
* Swing (ungt?)
* Trägårn (stängt på lö?)
* X&Y (ingen aning?)
* Sands (Sista chansen?)
* Vimmel (förfestställe?)
* Bishop (mys o god öl?)

... Vi får se när jag kryper ur sängen på söndag då...om jag gör det över huvudtaget:P


Fortsättning följer....

Tjing!

Hallå goo vänner

Tänkte det var dags å skriva lite igen.  Jag vet att jag inte skrivit så mkt, men som sagt, jag hatar skriva bara för att man borde.
Vi har mycket att göra på studion och det är hur kul som helst, det gör att jag kan lägga alla inkomster på att ta in nya grejjer. Smycken och kläder på ingång! Vi måste möblera om snart.

Jag har slutat prata så perverst när jag beskriver hur man töjer sina hål.
Innan var det: Massa glidish, gärna varm dusch, sakta pressa, lite i taget, stanna när det känns obekvämt - ska inte göra för ont.
Nu säger jag: Ta en varm dusch och ta det varsamt med tex helosan!
Improvement.

Jag har också märkt hur patriotiska folk är när det kommer till piercing och tatuering. Antingen älskar man sin studio eller så sätter man inte sin fot där, verkar det som.
När man jobbar som man gör blir det ju väldigt personliga möten såklart. Men att folk vill ha sina samtal på den nivån att de vill kasta skit på alla andra är lite trist. Varför kan man inte bara säga: Jag kommer till dig för jag tycker du är bra.
Istället för att dra historier om hur dåliga alla andra är - det blir så genomsyrat av negativ energi då. Jag vill aldrig prata skit om någon, jag kan tycka saker är fel som andra gör, men det är ok.
Tänk på det, gott folk - att aldrig få igång en konversation med någon genom att klanka ner på någon som inte ens är närvarande. Det samtalet blir genomsyrat av bajs, så är det.

Ey.
Vi (mattias www.h2o.se) Crille (www.sambo.nu) och Jörgen var på Magnus Betnér igår kväll.
Han är rolig, jag gillar lite provokationer. Jörgen somnade mitt under showen. Han har visst åkt på sömnsjukan. Enda rådet jag kan ge hans kunder är att prata med honom när han gaddar så han inte somnar;) hehe.
Det rullar på med hans band och han verkar sköta sig bra. Vill ni gå på spelning frampå så kolla  www.themarymajor.com

Jag ska iväg och jobba nu.
Puss o kram!
/C

Vecka 4 kommer Ola från Magicman Tattoo & Art!

Första gästartisten bokad i januari:)

http://www.kaptenkero.se

RSS 2.0