Stockholm nästa!

Fredag och dags för äventyr:)
Erika och jag ska upp till storstan för att festa med Robinsongänget. Ska bli skoj och träffa dessa människor man hört så mycket om de senaste månaderna...
Ikväll blir det restaurangbesök och imorgon ska vi på en spel-kryssning med Birka Paradise och http://www.paf.com/

Vi ska spela för tilldelade pengar och all vinst går oavkortat till välgörenhet.
Erika och jag har valt att skänka (om det nu blir nån vinst)  till http://www.friends.se/ för att vi båda har skolbarn - och eftersom våra barn är vår framtid så vill vi ge dem en trygg uppväxt!
Nu håller vi tummarna för att det ska gå vägen och bli lite vinst att satsa på våra-allas barn!

Vi åker med hela Sveriges hatade/älskade Robinson-Christian upp till Stockholm.
Måste passa på att länka till hans nystartade blogg - fruktansvärt underhållande läsning!
Eftersom jag träffat Christian så kan jag bara säga att det är spännande att vissa kan få igång folk så otroligt - på gott och ont. Han är inte en genuint ond människa tyvärr och gör det mesta med glimten i ögat: http://finest.se/userBlog/?uid=33448

Jag återkommer (förhoppningsvis) efter resan med. högst sannolikt, hysteriska historier. Eftersom det var EFTER Robinson i teve som intrigerna startade. Det var då den riktiga dokusåpan började så att säga;)
Personliga saker skulle jag aldrig lämna ut för det brukar ju media stå för så. Det trista är dock att media missar mycket och fokuserar bara på rubriker. Hela programmet var tråkigt pga detta, enligt mig.

Ha en fin helg nu alla rara!
Ska vi;)
Puss i cyber!
Tryggare kan ingen vara:)

Sitter på studion...

Dagarna innan löning:) Lite tid att uppdatera på bloggen...

Erika väntar på samtal från arbetsförmedlingen för att se om de godkänner att hon har Pistolero som praktikplats framöver och jag har hjälpt lite fölk med piercings under dagen.
Vi har även varit och intagit vår obligatoriska sub-macka idag - de är så himla goda så där handlar vi flera gånger varje vecka:)

Helgen som passerat har varit ganska festlig. Den började på fredag med bowling och lite öl. Jag & Crille och Robinsonparet Erika & Christian. Hamnade senare på Harry´s och träffade en del kända ansikten.

Lördagen startade vi på Café Viskan vid 15-tiden med mat och öl/vin i solen... härligt men kl 19 var vi tydligen lite högljudda med skratt och allehanda skämt och fick gå vidare på andra äventyr. En helhelg med andra ord, det är det fina vädret som lockar ut folk;)

Jörgen har gjort en skiss på mig, lite bättre än verkligheten men det diggar jag;) Check it out, vad tycks?!
Möjligtvis mitt nästa tatueringsprojekt^^ haha (vem ska annars göra den?)

Puss o kram i cyberspace!

Jörgenskiss

Gästande tatuerare sommaren -09:

Tack Hugo från Portugal för en bra arbetsvecka och många nöjda kunder!

V.24 Kommer Ola www.kaptenkero.se från magic man till oss för tredje gången:)
V.29 & 30 Kommer Brian Kelly från USA www.briankellyarmy.com och gästtatuerar.

Skynda boka tid! Tiderna försvinner snabbt!

Kramar C


Tatueringsbranschen har blivit som en idol-audition!

Man slutar aldrig förundras över människors oförmåga att inse sina begränsningar. Tatueringsbranschen är ett bra exempel - likom idoluttagningarna.

Man sitter hemma i tevesoffan och undrar varför de tror sig kunna sjunga när håret reser sig av obehag.
Nu är det tattoovärldens tur:

Genuiteten är som bortblåst, kämpandet för en passion verkar inte räknas...
De erkända tatuerare som ägnat sina liv till konsten blir spottade i ansiktet av dessa burdusa bufflar som hittat en billig tatueringsmaskin på tradera och sätter igång sin "karriär" hemma i sovrummet.
Hur i helvete ska det sluta när tatuerare, som knappt själva kan tatuera, nu ska lära andra tatuera - som aldrig ens målat en liten teckning?
Är drömmen så stark att bli en tatueringsartist så kommer drömmen, eldsjälen, gnistan att växa och till slut blomma. Det är en lång väg och kräver stort mod, självkritiskhet och ödmjukhet inför yrket.

Man vaknar inte upp en morgon och tänker: Ja, tatuerare verkar ha kul och tjänar en del kosing- det ska jag bli.
Jag blir mörkrädd.
Vart finns inspirationen i konstutövandet, beroendet att förmedla sin konstart och framför allt RESPEKTEN?
Skärpning Sverige!

Jag skulle bli så glad om det en dag klev in en ängel och visade upp ett gediget portfolio och bad att få chansen att lära sig tatuering som konstform.

Tatuering är i allra högsta grad en konstform, t om större form än en tavla. Du bär den alltid, resten av ditt liv och du vill aldrig tröttna på den.

JAG tatuerar INTE, jag har nämligen inte suttit vid ritbänken dagar i ända och kliat mitt huvud sårigt och känt den ångest som en äkta konstnär har. Därför har jag valt att blogga starkt och hårt mot alla som beter sig så respektlöst och halvhjärtat.

Puss å kram på alla som förstår bättre:)


RSS 2.0