Crazy helg!

Här kommer min lilla Inkbash-story. Håll i hatten!

Fredag.
Lilltess, Jörgen och jag tar bilen mot storstan och tatueringsmässa. Det tog bara 3,5 timme så vi kom fram i tid till mässtart. Käkade dålig mat från statoil som resulterade i trasiga magar för mig och Lilltess.
Fick tag i Ed Perdomo www.edperdomo.com och tatueringstid på lördagen till min stora glädje. Detta fick  firas med lite förfriskningar och snart var jag ganska ordentligt förfriskad då. (inga kommentarer om det tack!).
Lite suddigt minne men jag tror minsann vi hade hur skoj som helst.

Lördag.
Vaknar med en underbar(!) baksmälla och hoppar in i duschen för att piggna till.

Vi bodde på ett vandrarhem som hade väldigt många likadana dörrar kan jag lova, och jag var inte helt återställd när jag knackade på dörren för att bli insläppt av Lilltess. Någon släpper in mig och jag kastar mig på sängen och tjoar högt: "Ahh fy f*n va skönt det var!"
Något stämmer inte och jag kollar upp och ser en helt okänd kvinna i underkläder med maskaran i handen. Tiden stod stilla.
Hon säger: "Ut härifrån!"Jag fattar inget men smiter iväg med svansen mellan benen iaf.... jag hade knackat på fel dörr och kvinnan trodde väl det var hennes vän när hon släppte in mig!
Detta är jag, Cia, i ett fett jäkla nötskal.

Sedan tar vi en taxi mot mässan i sista minuten och denne chaufför verkar inte komma från samma planet. Han kör oss helt fel och det slutar med ett upplopp där jag ger honom en utskällning efter noter och han ber oss gå utan betalning. Pucko. Vi hoppar in i taxin bakom och taxiresan blir dyrare ändå med tanke på att vi var i fel sida stan. gode gud, vår planet har en hel del kosmiska fel.

Jag sitter närmare 6 timmar och plågas av nålar och baksmälla men shit vad glad jag är nu när jag ser min fina arm:) Värt det mesta. Efter den pärsen blev jag inte människa igen tyvärr.
Sov några timmar, lite mat och i säng igen. Man är ju ingen ungdom;)

Söndag.
Vi kör fel i hela Stockholm och hamnade på den ena bron efter den andra. När vi till slut kom fram till mässan var vi så trötta och hungriga så vi ville åka hemåt  Borås istället:P
En pizza i Nyköping.
En tur till kolmårdens akvarium.
Borås, hem ljuva hem!
Mina underbara barn och en egen soffa - life is all good!:)

Man är väl i form till nästa mässa får vi hoppas!
Kram till er sjukt goa folk jag träffat igen.


Inkbash next!

Vi har stängt imorgon fredag 29/8 pga tattoo-mässa i Stockholm hela helgen!!!:D
Ses i vimlet!
Både jag och Jörgen ska försöka få oss en ny gadd hehe.

Tjo!

Implantatdags!


Förberedelser inför implantat av Toro & Miquel.
Bilder på resultat kommer när det läkt.

tisdag 26/8

Den senaste veckan har varit intensiv vill jag lova. Det har varit mycket jobb, mycket privatliv och mycket upptåg.

På fredagen var jag i princip helt slut och sätter mig i bilen för att dra upp till Trollhättan och Amigo Ink. Väl där var det då dags för ett efterlängtat implantat. Toro & Miquel fick äran att utföra detta ingrepp på mitt bröst och det var en aning smärtsamt kan jag ärligt medge. Inte så farligt att utföra, men det värker fortfarande efter fyra dagar... men vad gör man? Det kostar ju att ligga på topp;)

Lördag kväll och vi förfestar hos Jörgen och drar vidare till hurricanes-fest! Gösta petter vilket ös... längesen jag fick mig en sån karatefylla. Skönt att höra att det var många som var i liknande situation^^ Jag var minsann fullständigt utslagen hela söndagen, beställde hemkörning från pizzerian och vägrade kliva upp ur sängen.
Fram emot eftermiddagen kom ett sms från Jörgen, det löd såhär:

"Shit! Jag tror jag hånglade med lapplisan!!!"

HAHAHA. Och gissa vem som kikade in i studion idag och frågade om Jörgen ville ha lite puss!

Lapplisan lovade heligt att vi aldrig mer ska få böter också, så nåt bra måste Jörgen gjort;)
Ni som fölljt min blogg vet ju hur jag har haft det med P-böter så jag är nöjd.
Nu har jag fyra stycken P-människor på min sida - och då har jag inte ens bjudit dem på godis ännu!
Jag fortsätter min kamp om att få P-vakterna allierade med mig! :)

Själv fick jag ett mail av en brutta som tyckte vi haft så kul på festen, men faktum är att jag inte ens minns att vi träffats...
Nu blir det inga sådana alkoholkonsumtioner på ett bra tag - hua.

Imorgon får vi finbesök från Spanien, killarna som utförde mitt senaste implantat. De utför mest extrema kroppsmodifieringar så hör dig om du har intresse för något sådant.

Hepp, Stockholm är på ingång! De ska bli kul att träffa många gamla bransch-rävar.

Kram C


Achmed!

Världens bästa Achmed!

Tis 19/8 kl 6.15

Gomorron!
Uppe me tuppen här...PRO-varning?;)

Känns som man har för få timmar på dygnet ,så jag ska träna mig att sova mindre och lägga mig tidigare eftersom de sista timmarna på kvällen mest handlar om att dega på sofflocket. Det låter lite väl vuxet, men nåt måste man ju göra för att få ut så mkt som möjligt av livet, eller?
Jag har inte sovit så bra de senaste veckorna för jag har en hosta som bitit sig fast... verkar vara många som är förkylda just nu - men jag har bara hostan. Skumt.

Min familj undrade om jag var på tjocken för tydligen ser jag lite hängig ut... ja, men det var ju kul att höra!:P Så nu har jag röjt ur hela medicinskåpet och hittat massa bra vitaminer och grejjer. Jag ska boosta till mig igen!

På studion har det varit bra iaf:)
En ständig ström av spännande människor i alla stilar man kan tänka sig. Jag  är lite som en fluga, känns det som - får en liten glimt av människors liv. Man är ju ändå i mitt våld en liten stund och det känns lite som man delar ett "moment".
Många minns nog sin upplevelse när man blivit piercad/tatuerad. Låter kanske lite lustigt men det är inte bara piercingen/tatueringen i sig - utan hela upplevelsen att få den utförd. Så har det iaf varit för mig och det är ju det enda jag egentligen kan relatera till.^^

Jörgen har haft långväga kunder. Jag är rätt imponerad av att de kör nästan 100 mil för att få sin tatuering... det borde minsann kännas fint! Men de flesta tatuerare/konstnärer är så upptagna av att vara självkritiska så de kanske inte förstår att ta åt sig. Men när Jörgen sitter och visslar när han jobbar så är det nog ganska bra trots allt:)

Nu är det många hårförlängningar på tapeten, det är kul att variera sig med. Man får chans att ha EN kund i mer än 10 minuter:)

Jag tror inte jag berättade om våra husdjur på studion? Snuskhummern käkade upp den gula grodans fot, så vi gav bort grodan till en liten pojke som hade grodor hemma. Hoppas han får det bättre.
Sen är det mystiskt med den där Snuskhummern alltså... han smygkäkar på sina polare...tror en mal är i himlen... eller så är det pirajorna, de  växer nåt gastronomiskt. Hmm märkligt är det iaf.

Häromdan så sken solen så jag köpte en sallad o satte mig på hötorget på en bänk. Visste inte att det var ett tillhåll för gamla avdankade alkisar som tigger pengar.
Det är rätt trist när man får höra: Snälla, har du några kronor till en öl?
Jag hade hellre hört: Jag har supit upp alla pengar och skulle behöva köpa nåt å käka.

Inte för att det skulle vara sant förmodligen, men det hade känts bättre att ge en slant till lite mat.
Dom fick inga pengar men jag ångrade mig sedan.
Det är svårt det där. Inte vill man att de ska tigga till öl, samtidigt är de sjuka och jag skulle haft råd att avara en tia. Detta ser man mer och mer ute på stan...

Vad skulle du ha gjort?? Snälla kommentera:)

tis 12/8

Arma hår! Jag påbörjade en långsökt resa tillbaka till blont efter mitt turbulenta beslut att färga håret SVART.
Allt har nu kulminerat i en salig blandning av brunt, vinrött och orange!
Inte så tokigt som det låter trots allt - jag kör på det ett tag nu:)

De senaste dagarna har bestått av piercings här och där, allt har varit som det ska med andra ord.
Idag startade Jörgen påt igen efter sin semester. Han har ju inte jobbat på nästan två veckor så nog borde det rycka lite i konstnärsfingrarna. Han började dock dagen med att slarva bort ett motiv haha! (Vilket inte händer i vanliga fall)

Nu känns det som sommaren är slut och det är slut med att dricka bärs och röka cigg. Jag har iofs inte rökt så mkt att jag fallit dit - men det bara är något med sol, öl och cigg! Det hör samman. Tur vi inte har så mycket sommar i detta landet ändå^^.

Så i och med detta, att frosseriet är över, tänkte då jag/vi starta upp ett nytt och sundare liv, vilket ledde till att jag och min fanbärare Lilltess hamnade i squash-hallen. (Måste tillägga att Lilltess var hos läkaren idag för att hon snarkar - läkaren antydde att hon borde gå ner i vikt och dessutom hade hon tydligen plattfot.)
Så, squash blir det. Vi hade hur kul som helst och slog oss fördärvade. 
Hårda väggar, många skrapsår och en smärre knäskada senare dryper vi av svett och känner oss verkligen duktiga.
Detta lovar vi att göra tre dagar i veckan! Dra på trissor:D Upp till bevis, eller hur?! (Ja, jag skriver det bannimej i bloggen)

Jag längtar verkligen till Inkbash, ska bli hur kul som helst att komma iväg på nåt! www.stockholminkbash.com hoppas man får möjlighet att dekorera kroppen lite med...

Nu ska jag vila min gamla och söndriga kropp och med spänning se fram emot uppstignadet ur sängen imorgon bitti;)

Kram uti cyber!
/C


Gamla bilder jag hittade! Hahaha


Hittade en gammal skiva med bilder... lite skratt blev det så jag bjuder på en:P

Onsdag i augusti

Kul dag på jobbet precis i vanlig ordning.
Det dummaste som hände var att jag råkade säga fel till en kund.

"Får du några som helst problem under läkningen så kika gärna in till mig så har jag alltid nåt knep i bak-fittan"

Oj, så dumt och typiskt mig.
Annars var det en del intima idag, har verkligen blivit mycket inom den delen. Inte mig emot då det är den med minst bekymmer och snabb läkning (ja, de vanligaste iaf).
Sen att alla ser så glada och stolta ut efter de är klara ger en glädje tillbaka.
Minsann inte samma miner som förr, när man skulle in med kateterslangen på sjukan... hua

Hörde rykten om att Jörgen städade idag... kanske han flyttade runt några växter o så. Pyssel-jörgen, han behövde sin semester han.

Lilltess hjälpte mig lite med mitt hår - som jag så ångestfyllt färgat alldeles svart!
Nu blir det avfärgning och därefter se var man hamnar... skulle gissa på nånstans i de oranga trakterna... så går det när man har lite svårt att kontrollera sina knäppa impulser:P

Kram C
Orkar ni verkligen läsa mina mest menlösa inlägg? Ser att ni är ganska många här, villket gör att jag fortsätter släppa på min fantastiska vardag:) Puss på er!

Måndag 4/8

Shit va snabbt sommaren kom och gick!?
Ja, inte mig emot förvisso... jag gillar inte ledigheter och sånt trams. Jag gillar att gå till jobbet jag. Det har jag alltid gjort,  men inte såsom nu. Nu är jobbet dessutom en positiv boost i en halvdassig vardag.

Jörgen är på semester en vecka till och det går ihop sig bra ändå, jag sköter markställningarna. Han har tydligen haft en förbaskat rolig helg på Wacken-festivalen den lille räkan. Lät som han var glad idag - fast han borde vara bakis och eländig. heh.

Idag har det varit rätt lagom på studion, jag har förlängt hår och gjort några piercings och lite töjningar. Dagarna är bra avvägda och jag stressar inte lika mycket på jobbet längre:) Det är inte bra att stressa.

Jag är förresten förbryllad av att höra om hur många knaprar piller åt alla håll och kanter.
Den ena går på lyckopiller och den andra käkar sömntabletter. Som om ingenting, man måste ha tabletter för att klara livet.
Har inte livet hamnat lite på kant då, om halva världen ska ha tabletter för att klara vardagen? 
Jag tycker det är märkligt, men jag tycker också att många säkert behöver hjäp över tröskeln och att det kan leda till något positivt.
Själv är jag lite rädd för piller. Rädd för det mesta som kan förändra verklighetsuppfattningen. Visst kan jag uppskatta en rejäl knasfylla ibland - men det är minsann aldrig värt det. Droger är heller inget jag ger mycket för, jag ska inte säga att jag är guds ängel för det har jag inte varit i min ungdom, men livet är liksom ganska mycket mer. Alla typer av flyktmedel har samma grund - man suddar ut det verkliga. Det är dumt och man lever inte helt. Det är i alla fall min åsikt. Grundad på min livserfarenhet.

Från det ena till det andra.
Elfsborg vann mot makrillarna idag!
Grattis till Borås till så duktiga fotbollslirare, jag ska gå på så många matcher jag kan:) Idag gick jag med fyra barn och Lilltess. Att gå på fotollsmatch har blivit bättre än bio när man har barn. Popcorn, läsk och fotboll - grymt!

Kram uti cyberspace!
/Cia




RSS 2.0