NU DRAR VI PÅ MÄSSAN!!! SES I VIMLET:D

Kom å parta loss me oss!


Onsdag 27/1 -08

Gokväll alla glada cybertorskar!

Tack för en fin dag:)


Började dagen med att köra till gbg för att ladda upp med lager av både det ena och det andra. En rutt som har börjat bli tråkig att göra allena dessvärre - jag behöver nog en ny skiva att lyssna (och sjunga...) till kanske.
Nåt gött tips? jag är usel på att söka upp ny musik så jag brukar säga åt Jörgen att ge mig några namn som jag möjligen kan gilla. Det brukar gå bra, förutom att jag aldrig lär mig att anstränga mig ^^.

Idag körde Jörgen en arm i skräckfilmskultens anda. Sånt fascinerar mig. Porträtt och rökridåer osv. Freddie Krueger mfl - högstadienostalgi. Ska bli kul att följa utvecklingen. Killen gav mig något att tänka på. Hattar är underskattat. Hattar är ballt.

Jörgen har liksom jag lite kryp i kroppen nu när mässan nalkas. Han började rafsa runt lite redan idag med prylar som ska med till Trollywood. Men sedan verkade han komma på att det inte är möjligt att packa ner saker som man ska använda en dag till:P

Jag fick en förnimmelse av att våren är på väg och att jag får lov att nypa pojkar i bröstvårtor! Ibland kan man nog skatta mig som en lyckosam varelse (även om min kille inte alltid är överförtjust hehe).

Hepp!
/C


Måndag 25/2

Lönedax för folk inklusive mig - indirekt då. Det var bra å göra idag:)

Jag lät mig dock inte dras ner av kommentarenen jag fick när jag kom till studion, nej du, jag har slutat må dåligt med alla människor. Jag har bestämt mig för att må bra. Sanningen är att jag mått oförskämt bra sedan jag bestämde mig för det - för x antal år sedan.

Idag har jag testat att bolla runt med kunderna lite så att alla blivit hjälpta i samma moment. Det kan funka rätt bra ibland. Medans en tar fram en deposition hjälper jag en annan med ett skötselråd samtidigt som jag svarar snabbt på frågor i telefonen. Inte visste jag att jag skulle bli en sekreterare när jag bestämde mig för att satsa på eget företagande!

Nu kommer hårförlängningarnas tid igen, jag kommer ha trasiga fingertoppar en tid framöver. Men variation förnöjer så är det. Jag undrade just när det skulle slå till, det kommer med våren, flickor vill bli vårfina:)

En tjej tatuerade vaden idag och jag tror det var kundens pappa jag snackade lite med. Han var trummis och varit ute på en del genom åren vilket var ganska kul att lyssna på. Det lät som de kom någonstans från Småland. Hennes nästa kund var från Örebro. Jag hade också ett par "utomjordingar" så dagen kändes ganska... internationell?
Det verkar inte som att Borås består av mycket boråsare nu för tiden. Eller så är det bara så att de inte syns till hos oss kanske:P Boråsare har ju alltid varit kända för att vara lite...hjälp, kommer inte på något ord jag kan stå för (jag är ju själv boråsare så...heh)

Alltså, jag uppmanar nu alla att komma till mässan i Trollhättan i helgen. Om inte annat så för att se våra fantastiskt coola backdrops som Jörgen gjort! Han är verkligen en fena och en riktig vän som offrade en lördagskväll för att måla mig en cool backdrop att ha på mässan. Thanx Jirg.

Vi ses snart mina allierade! Var inte rädda för att ge er till känna genom kommentarer! Det peppar mig att skriva med responsen:)

Kram C

Torsdag 21/2 -08

tjohoo!
Idag fick jag lite ny färg i huden:) Sketaglaa. Bara en missbrukare förstår varför jag tjoar. Kroppsutsmyckning är beroendeframkallade och varje gång man fått sig nånting nytt så blir man extra glad - även om folk i ens omgivning slutat se progressen för länge sen... jag har kört lite i halsgropen och det blev tjusigt (tycker jag).

Jag är inne i en tjejperiod när det gäller piercing. Det är fint, dom är nämligen inte lika känsliga som killar över lag. Ja, jag vet att jag inte borde generalisera men kan inte låta bli att reta nån där ute i etern.
Killar och bröstvårtor. Stora starka tuffa killar har slått vad om att våga pierca bröstvårtan. Brukar sluta med lite svimningar och en halvtimme vilandes på britsen.
Man ska inte underskatta smärta och det kan göra ont att förgylla sig med kroppsmodifikationer även om grannen säger att det inte känns. Om man förväntar sig att man ska dö så blir man iaf positivt överraskad, som jag brukar tänka. Och ska man ändå dö kan man ju lika gärna ta det lugnt.

Jörgen jobbade sent med killen från www.wasuma.com . Han var lite för glad då killen skulle ta med lite smakprov från vårens kollektion:P Hehe (länken är inte en japansk pizza - jag lovar)
Själv drog jag vidare till Black scar och hjälpsamma killarna där ser till så vi snart får nya visitkort o t-shirts:)
Nu vill jag minsann se lite stammisar i Pistolero clothing! Eller vem som helst vid närmare eftertanke^^

Måste bara tillägga att jag igår var i tryckkammare på Östra i Göteborg. Det var så rackarns kul att jag vill rekommendera alla att prova! Man blir en Kalle Anka som fnissar och hur kul är inte det??

Hepp, nedräkning mässa. Vi är lyllosar som har en sån supermässa i krokarna!

Pöss på!
/C

Onsdag 20/2 -08

Jao här kommer inlägg igen mina trogna bloggläsare! :)
Jag har inte riktigt hunnit med - sorry. Det kan det ha lite att göra med att jag varit lite trött från i lördags då jag skulle slått klackarna i taket (men istället avslutades kvällen innan midnatt då jag behövde min skönhetssömn...hehe)

I alla fall, de senaste dagarna har varit ganska turbulenta - och lugna. Det är konstigt att det inte kan jämnfördelas lite grann det här med kunderna. Ena stunden slåss vi om syremolekylerna här inne och i andra stunden slåss vi...typ. Antingen är det 20 kunder eller ingen, kan man säga.

Jag har inte riktigt koll på vad dom gamla rävarna har gjort för gaddar de senaste dagarna. Själv har jag hållt på med lite implantat, det tycker jag är kul! Jag har en kund som påminner lite om mig själv ibland. Hon gör aldrig en min hur mycket jag än plågar henne;) hehe.

Det känns lite som man borde göra en inspelning på snacket här egentligen. Jag kommer sällan ihåg vad det var för kul jag skulle skriva, det bekymrar mig ju eftersom det var lite därför jag skulle börja blogga. För att minnas vad jag gjorde igår osv:P

Idag var lille Kim här och hälsade på. Om någon läst Borås Tidning så ser ni att Kim blivit kändis här i byn, han jagar folk som skjuter djur på Kristineberg han: http://www.bt.se/nyheter/boras/invanare-skramda-av-skott-i-morkret(486943).gm

Jag ska fixa fram bilder med, det är bara det att när jag kommer med kameran så blir det ett himla väsen. Tanken var ju att ta lite vardagsbilder. Alla hatar vardagsbilder dock. Dilemma.

Hepp, folk väntar- jag återkommer lite senare!!!Fredag 15/2 -08

Solen sken och lurade mig att ta på fel kläder idag så jag fick frysa hela dagen...huamejnet!

Dagen började med en hel del folk i studion. Många gillar fredagar och det märks, många var pratglada. Likaså Pistolero crew.

Det var inte bara jag som jobbade sent igår utan Jörgen hade kört på Erik (The Mary Major) hela kvällen och - Oh My vilken tatuering! Den sitter redan laminerad på väggen:) Kick-ass-tattoo.
Jag tror minsann den satte sprätt på Jörgen för idag hade han eld i maskinen och det gick snabbare än vad det brukar.
Klockan fyra var både jag och Jörgen färdiga så vi smet in på pizzerian intill och vräkte i oss var sin pizza:D Pizza är sjukt smaskigt och varje gång jag får lov att äta en blir jag så himla glad! Detsamma gäller indisk mat. Mat är glädje och det verkar vara många i branschen som tycker ^^ heh

Jörgen och jag försökte konversera, men idag var vi i helt olika världar och det blev mest skratt och förvirring. Tror vi kom överens om att man bara ska acceptera förvirringen. Jag menar, Jörgen har det inte lätt alla gånger, han jobbar med två (i alla fall ett - inga namn nämnda) hysteriska fruntimmer hela dagarna. Men han gillar det nog, det tror jag, även om han försöker spela offer. Haha. Sicken räka va?

På måndag ska jag börja med bilder här på bloggen, vilket ska bli kul (i alla fall om Jessica glömmer sin sminkväska;) Näää, tanken är bara att blogga vad vi gör, för vi får aldrig något gjort med vår hemsida. Gallerierna där är inte uppdaterade på över ett år...vi är så otroligt otekniska och förlegade. Vi förstår egentligen inte ens vad WWW står för. Det är säkert.

P-vakterna har börjat vinka in till oss i studion nu för tiden, dom är väl trötta på att låta oss betala deras löner... eller så tycker dom att vi är snälla och rara kanske. Jag ska bjuda dem på godis nästa gång jag slipper boten.
Undrar om P-vakter får någon dricks eller käcka överraskningar? det måste vara ett ganska otacksamt jobb. Jörgen borde bjuda de kvinnliga P-vakterna på godis, tycker jag. (internt skämt sorry¨)

Men nu ska alla ha en mycket skön helg! Kanske syns vi i vimlet för jag ska försöka ta mig ur mitt hem och ge mig ut på stan imorgon:P (Jösses)

Pöss från Cia


<3 torsdag 14/2 -08

Happy Valentinesday!
Idag var en mycket angenäm dag på studion. Alla var på gott humör och kunderna goa.
Funderar ibland på hur man känner när man kliver in hos oss. En del kanske tycker det är läskig och andra trevligt?
Jag försökte kliva in helt opåverkad genom dörren och se allt med nya ögon idag. Jag vet ju att man är hemmablind och testet var svårt att utföra. Jag har givetvis ett stort bagage som påverkar mig även om jag inte vill. Förhoppningen är att folk ska känna sig bra hos oss i alla fall. Det blev slutsatsen hehe. Jag har ganska många menlösa test för mig - förlåt för det, men ibland kommer jag faktiskt fram till något, även om det är ganska sällan.

Vi kom överens om designen på våra nya visitkort idag. Och design på t-shirts. Visitkorten har ju bara varit slut sedan innan jul:P Ibland är vi alldeles för effektiva för vårt eget bästa. Men snart hoppas vi på snygga kort o tröjor! Johan på Black Scar har blivit vår högra hand där:)
På tal om Black Scar så jobbade jag extra där på kvällen. Det var en hel del folk där och det är märkligt hur många som impulsgaddar sig även om teve-serien "Miami Ink" sänder signaler att allt ska betyda på himla mycket. Ja, varför kan man inte bara göra en tatuering för att den är snygg liksom?! Typisk USA hehe.
På Black Scar är det bara killar så jag trivs som fisken i vattnet där med:P Det är bra med killar. De hjälpte mig med min alla-hjärtansdag-present till min käre sambo. Det blev ett fint paket med folköl och chips och ett presentkort på en sexuell tjänst. Killar, dom borde ju veta eller?

Imorgon är det fredag och rulljans:) Jag ska bjuda på lite skoj, fredagar är glada dagar!

Stay cool!
/C


Huvudpersoner i detta drama:

Huvudpersoner i detta drama:

Onsdag 13/2 -08

Har försökt ändra designen på bloggen - men jag suger på html! Dagens stora frustation som jag kommer gå å lägga mig med ikväll..."#¤%& (ändå har jag pluggat webdesign ironiskt nog)

Dagen har varit sansad. Alla på plats och energin lätt och fin igen.

En ung kille hade ont över sin första tatuering och jag vet att en tatuerare "shows no mercy". Killen tyckte minsann den var värd all smärta och strålade när han gick. Det kostar att ligga på topp;)

Jörgen fortsatte på en överarm idag. Ja, våra kunder har inga namn utan benämns som kroppsdelar ^^
Den föreställer någon död rockare - jag är så dålig på namn, men den är tjusig. Själv är jag ju ett fan av realistiska motiv. Inte så det blockerar mig från andra snygga motiv, men i alla fall.

Jag glömde ju att berätta om när nån ramlade runt bakom disken i förrgår, men det blir liksom vardagsmat sånt där. Man frågar helt simpelt: Du överlever, va? Hon svarar typ: Vart f*n la jag mina papper nu igen!?
Small deal:D Är man klantig så är man.
Jag säger inget, jag är själv bra på vurpor och andra pinsamheter. Har man hållt på med sånt hela sitt liv så blir man en mästare på att kamoflera och skämta om det, så att fokus tappas bort från det pinsamma och man skrattar gemensamt istället. Ni som är likadana vet precis vad jag menar.

Jag hade navlar på menyn idag. Nu kommer naveltiden kan jag tro. Det ska ju till att glittras på beachen i sommar!Smart att göra dem ett tag innan för en oläkt piercing är ju inte mycket att skylta med...

Jag undrar om det finns något intresse av att lägga ut någon bild från dagarna som går, får lite liv till det jag skriver...vad tros om det? (måste bara lära mig hur man gör då....heh)

Jag ska dra mig!
Ni som läser: ge mig gärna lite feedback på bloggen! (inte om brösten då, dem tänker jag ändå inte visa:P)

Kram C

Cia worky

Cia worky

Tisdag 12/2 -08

Ny vecka.
Mitt senaste inlägg fick några reaktioner från olika håll och det var bra. Skadar aldrig att tänka lite på sin omgivning.
Igår var det måndag och Jörgen var ledig. Läget på studion var lugnt och stilla med några dropins på piercingsidan. Jag passade på att göra lite fint - så gott det går i alla fall!
Erik, www.themarymajor.com, kikade in och fick sig ett nytt örhänge:)

Idag kom jag  in lite senare, efter ett besök i Göteborg där jag fick se brösten "på riktigt". Usch, snabbt på med ny tejp - det man inte vet har man inte ont av. Såg i alla fall fint ut läkemässigt och jag och min mor hade några tokiga upptåg som vanligt när vi är i farten.

Det är ju sportlovsvecka och ganska lugnt över lag. Man få passa på att njuta lite och pyssla med sånt man inte hinner annars. Janne, www.evocation.com,  var förbi och morsade. Vi hamnade i en livlig diskussion om relationer och manligt vs kvinnligt. Man borde skriva en bok om detta, alla som läser den skulle le och säga: Men det handlar ju om mitt förhållande!
Men antagligen finns det alldeles för mycket dokumenterat redan om detta märkliga fenomen. Det enda kunskapsutökande är att leva i det ändå! Vi använder helt enkelt olika hjärnhalvor och det är alltid lika spännande. Eller?
Jag tycker synd om män, kvinnor är komplicerade - och det får jag bara säga för att jag själv är kvinna.

Jörgen skulle ha kört på frihand på en överarm idag. Men så kommer kunden med ändringar och ville skriva sitt namn istället. Vilket Nedköp. Men Jörgen rörde inte en min, haha.

Jag har sökt sommarjobb på förlossningen i sommar. Min goa Tessan jobbar där och jag skulle kunna tänka mig att jobba natt över sommaren. Bara för att känna sjukvården igen. För något år sedan var jag med i starten på en ny boendeform för unga med Asbergers syndrom. Sedan dess har jag bara bott i studion,  jag trivs ju så bra. Men man måste vidga sina vyer lite :) Det gör att man verkligen fattar vad man vill - och hur j*a lyckligt lottad man egentligen är!!! (hear)

Sköt om Er och Era vänner!
/C


Fredag 8/2

Alltså, det är galet hur negativa energier sprider sig som ringar på vattnet. Man kan komma med världens smile och peppad inför en kul dag så - pang! En liten kommentar eller gliring och man faller baklänges som om man fått ett slag i magen. Det är så lite som gör det - och jag vet att jag inte är överkänslig (men jag är väl kvinna förvisso).
 
Varför kan inte folk bara begripa att de tjurar i onödan. Det skickar en signal som gör att man får surt tillbaka = man förlorar själv på det. Det är ett gammalt experiment jag höll på med för många herrans år sedan. Det var det som fick mig att börja le åt folk istället - jag lovar att det gör livet enklare. Eller är man inte cool när man ler kanske?

Calista kom förbi med mallen för en backdrop till mässan, jag smet iväg med henne och tog en kaffe. Sedan var läget bra igen. Jag är verkligen nyfiken på deras show :  http://birthoftheburlesquedivas.blogg.se/

Fick frågan att vara med i uppsättningen, men började fundera över mig själv på en scen. De gånger jag hamnat på en scen har jag gjort bort mig, så de bilderna började dansa under ögonlocken och jag var tvungen att avböja erbjudandet  - även om det verkade spännande! Ni som känner mig vet att jag kan lyckas med det omöjliga i en sån situation och de flesta såg ut som fågelholkar och brast ut i skratt när jag nämnde mina planer om att vara delaktig. Men den bästa kommentaren kom från Jörgen: Jasså, ska dom fästa upp madrasser kring scenen då? Hehe. Cia kan inte ens gå i klackar så.

Jörgen körde på en stammis idag, tror killen sa att han gjorde ett porträtt på mig - dvs någon typ av demon. Han syftade på min "svarta" sida (inbillar jag mig iaf). Hehe. Killen har jag piercat lite förr så han vill väl ge igen:)

Jag gör ju vad jag kan för att skrämmas lite.
A girl´s gotto do what a girl´s gotto do! På med de svarta latexhandskarna och se skrämmande ut?

Själv hade jag lite spridda kunder idag och det var mot slutet av dagen som det blev lite mer rulljans. Jag gör många tungor och snabbt går det, för jag vill hinna få dit smycket innan saliven börjar rinna och handskarna blir hala:P

Igår kom jag hem sent efter att ha hoppat in och piercat på Black Scar på kvällen dessutom, då hade jag huvudet fullt av historier jag skulle skriva ner...men idag är dom borta. Så blir det när man börjar bli dement, har jag hört.
Jag får ta och gå till frissan, för jag har hört att man kan komma undan med att vara snurrig bara man är snygg eller nåt. Haha (help).

Men nu är det helg igen och snart blir det mässa!!! Så kul! http://tattoo-meltdown.com/

Där ses vi ja!

Trevlig helg från Cia

*smile*

*smile*

Onsdag 6/2 -08

Klockan är tolv och jag kommer rusandes i vanlig ordning.
Jag fattar inte hur folk gör för att hinna i tid utan att stressa skiten ur sig! Jag trodde det skulle bli ett härligt avslappnat liv att få börja kl 12 istället för 7 som jag gjorde i sjukvården förr. Men på något ganska fantastiskt vis har jag skaffat mig mycket mer att göra innan jobbet istället. Så inget förändrades.

Hade lite avbokningar idag så jag började städa upp i studion, det ser lätt rörigt ut eftersom det är så litet - dessutom har ju inte städtanten varit där på ett tag (ja, det vill säga jag då). Fortsättning följer, tror ingen tycker det är det minsta roligt att läsa om städ. När jag blir rik ska jag anställa en som gillar att städa/packa/sterilisera OCH svara i telefon - för det är det är nr...4 på "inte-lika-kul"-listan.

Jörgen körde en koi-firre på insidan av en underarm idag. Färgklickar, det gillar jag. Folk är överlag lite rädda för att gå loss i färg, men black n' grey är ju schysst det med så.
Någon annan fick också en ny tatuering. Jag lyckades se en stjärna på en armbåge - även minen på personen som gjorde den;)

Trendtatueringar. Först var det tribaler, sen var det kinatecken, sen var det stjärnor och sen var det texter. Ungefär så sedan jag började jobba i branschen.
Nu är det hög tid för konsten, tycker jag. Varenda person har någon av dessa "innegaddar" så ingen kritik (har ju självklart några själv)! Men kom igen, visst är det coolt att se konstverk på huden?

Själv hade jag några riktigt goa kunder idag, jag behövde inte ens anstränga mig för att få leenden. Jag är i elementet igen. Så fort jag är borta från studion mer än en helg kommer jag ur andan liksom. Jag behöver träffa mina goa kunder för att må bra helt enkelt:) Så måste det vara. Hoppas att jag förmedlar den känslan också, att man alltid är välkommen - för så är det. Tatuerare är ett eget folkslag - piercare ett annat. Men det kan bli riktigt bra balanser däremellan.

Förresten, några måste läsa min blogg, för jag har sett en del blickar mot brösten hehe... eller så är det jag som blivit tuttfixerad nu^^^

puss o kram
C

Back in business!

Idag har vi investerat i nya maskiner till studion, en ny tjusig vakum autoklav och en smidig påssvets, så jag spenderade några timmar i sterilen med ett leende faktiskt. Annars kan jag meddela att stå i sterilen är baksidan av mitt jobb. Ju mer jag kul jobb jag har desto mer får jag stå i sterilen och tjura.

Jag hämtade dessutom varor i Göteborg under dagen så nu kan jag köra på ett tag igen med förhoppningen att få in lite kulor - för nu är jag inte så rik som jag skulle vilja vara.

Jörgen körde en grej på bröstet på en snubbe och han var en glad prick må jag säga. Fast han hade ont. Men det hör ju onekligen till. Smärta "is the shit". Alla pratar om smärta. Verkar vara ett outgrundligt ämne av någon märklig anledning. Men bra att ha något att prata om i alla fall så skitsamma:)

Jörgens kamp mot nikotinet har nog äntligen vänt. Han har varit lite på hugget det senaste. Vi slutade ju samtidigt och det var på gott och ont, tror jag - haha! (ja, jag måste lägga in ett skratt där så jag kan prata bort det jag just skrev imorgon när vi ses).
Nu börjar lugnet infinna sig även om vi har mycket frustationer över våra utvecklingsplaner som står och stampar. Jörgen är bra att prata med, varje gång vi pratat blir man glad och lugn. Det kan ju vara ganska bra att ha en sån kollega med tanke på att jag spenderar mer vaken tid med honom än med min kille:P

Nu väntar man på uppsvingen. När våren kommer kommer människorna:)
Vi vill besmycka oss inför sommaren då vi får tillfälle att visa upp lite hud!
Men tänk på att huden tar ett gäng månader på sig att bygga upp sig - så det är egentligen smartare att tatuera sig på vinterhalvåret. Dessutom tar en del piercings lång tid att läka och en oläkt piercing är inte så snygg;)
Ciatips bara.

Full fart imorgon! Alla på plats och mycket bokningar:)

Kramis C


Allt behöver inte handla om Pistolero? Här får ni bröst!

Jag ska berätta om mitt och min mors äventyr i bland skönhetsoperationer, men först vill jag säga att det är alldeles för många som opererar sig fast de redan är fina som de är.

Tisdag kväll och vi stressar iväg i vanlig ordning mot Falköping fast vi vetat om resan i nästan tre månader. Lika spontant som vi hade bestämt oss i en handvändning.
Checkar in på kliniken och personalen hade inte märkt att vi hade samma efternamn så vi får två rum ,men jag tar anhörig-sängen så vi kan hålla ihop.

I köket på kliniken hejjar man såhär:
Hej! Vad har du gjort?
Och så svarar folk med att VISA vad de har gjort. 
Här finns inget konstigt med att visa kroppsdelar för okända människor i alla fall! 
Hade man gjort det i verkligeheten hade man snabbt blivit inlåst.

Känslorna spelar piano inom oss så mamma vill ha en insomningstablett. Sköterskan uppmanar mamma att inte försöka gå nåt mer efter hon tagit tabletten. Jag avstår, då jag vanligtvis somnat innan jag lagt ner huvudet på kudden. Men, inte denna natt! Jag kommer få att göra...

Vi duschar i descutan och går och lägger oss för att läsa och småprata. Efter midnatt tar mamma tabletten. Efter en kvart ser hon inte längre vad hon läser. Då sätter hon sig upp i sängen. Här kommer dialogen:

Jag: Vad gör du nu? Du får inte gå nånstans, mamma!
Mamma: Åhå, det är som att åka båt! Jag ska gå på toaletten nu:D
Jag: Men nej, det får du inte nu, du ska ligga ner och sova! Du ser ju alldeles snurrig ut.
Mamma: Det är nåt  fel med sängen, den står inte rakt här... hmm

Mamma försöker ställa sig flera gånger men faller ner i sängen innan jag hinner dit. Hon ger sig inte, hon ska gå på toa fast benen inte bär henne. Det slutar med att jag leder/bär henne till toa och sen ställer jag bordet i vägen bredvid sängen så hon inte kan springa omkring mer. PHU. Hon bara skrattar och skummar sig och vill inte sova. Jag ber en liten bön att hon ska somna fast jag inte kan låta bli att skratta åt henne. Herregud, var ska detta sluta?

Vi slumrar till o från och snart är klockan sju och vi ska duscha inför dagens operation. Läkaren drar och vrider brösten åt håll jag inte trodde var möjliga, behöver verkligen ett lyft efter den omgången:)
Min enda önskan var: jag vill ha dem pigga igen, går det för sig?

Mamma blir dagens första patient och jag blir sista. Inte mig emot, jag hann läsa klart min kärleksbok och se att mamma klarade sig bra.
Allt går bra och på eftermiddagen ligger vi och snarkar i kör som två stora valar. Vår dörr står öppen så personalen har koll på mamma som fick en egen syrgasflaska osv. Någon som ska opereras dagen efter smyger förbi utanför flera gånger och tror vi är döda. Ja, vi sover inte snyggt i vår släkt! Vi gapar och låter lite...heh
Det visar sig sedan att personen är min mammas jobbarkompis och det fick vi skratta gott åt. Vi skrämde nästan livet ur henne.

Hela kvällen försöker alla väcka mig men jag är så trött och vill bara sova. Mamma pratar på och jag gör nåt ljud i sömnen för att hon ska känna sig nöjd. Till slut orkar jag äntligen öppna ögonen. Klockan är 22 på kvällen. Jag kommer upp och går på toa o smygkollar på brösten lite. 
Jag: Åhh äntligen orkar jag hålla upp ögonen! Jag ska äta nåt o så:)
Jag sträcker på mig och gnuggar händerna då jag ser fram emot lite krubb. Då kommer sköterskan in och går rakt mot mig, lyfter min morgonrock - och utan att jag hinner reagera, sticker mig med en spruta i benet!
Jag: Men, vad var det där?!
Sköterskan: Lite bedövning bara, ketogan. (Bättre än morfin för den som inte vet)
Jag: Men, jag har inte ont och ska ju upp o grejja lite nu...
Hepp, mamma får en likadan.
Vi sitter som två frågetecken o kollar på varann tills vi brister ut i skratt. Vad hände liksom?!
Två minuter senare ligger vi och snarkar i kör igen. 

Jag vaknar senare på natten av något konstigt ljud, slår upp ögonen och ser mamma liggandes och knaprandes på torrt knäckebröd. Då brister jag ut i skratt och frågar vad tusan hon har för sig nu?! Hon är bara hungrig, stackarn. Haha.

Nästa dag är hemresedagen. Mamma har klagat lite på dränagen hon har i brösten, det är som slangar som släpper ut blod och vätskor så det inte blir ansamlingar i brösten. Jag tycker lite syn om henne då det låter lite läskigt att han slangar genom huden. Hon gjorde en lite större operation än jag. Jag gjorde ett lyft och hon gjorde ett lyft plus reduktion (tog bort lite).
Sköterskan kommer för att ta bort drän i alla fall. Jag håller mamma i handen och säger att hon ska ta ett djupt andetag. Jag är verkligen medlidsam. Mamma tycker det är lite otäckt.
Sen säger sköterskan till mig: Så, nu är det din tur!
VA?! Har jag också såna läskiga?
Jaha ja, hade jag ingen aning om och så tar hon bort dem på en mycket förvånad patient. Haha. 

Hej där lilla bröstvårta, long time no seeing ;)


Dags att börja jobba igen! Härligt:)

Kram på alla!
/C 

RSS 2.0