Reklamfilmen är klar!!!

http://www.youtube.com/watch?v=iKGxkOsczRY


Kommentera gärna:D

Stort tack till René Valdes & co
www.greenworks.com

I'll be back soon;)

Första bilden på bedragaren! Ska bara finputsas lite...


tis 18/11

Måndag. Fortfarande bakis kanske. (Jag var på krogen i helgen med låtsaskompisar eftersom mina verkliga vänner inte ens hamnade på samma krog... kul hade vi iaf)

En hyvens kille kommer in i studion och vill köpa ett presentkort på en större summa, hans son skulle göra en ryggtavla. Sedan berättar han att han har ölflak och whiskey osv till bra pris. Han stannar en bra stund och ringer flera samtal och fixar och donar. Hans blivande fru ska komma in om en timme och köpa presentkortet och han ska iväg och fixa grejjerna. Han var lite kort på pengar så han fick lite pengar med sig direkt.
MEN, han kom aldrig tillbaka. Nån fru dök aldrig upp för presentkort. Jag tror aldrig jag vart såå lättlurad. Jörgen är nog lika snopen.
 
Detta var dock en riktig talang och jag är fortfarande förundrad över hans ganska fantastiska framträdande. En del föds med talang - även en bedragare! HAHA. Kan nästan tycka han var värd en peng faktiskt:P

Hur som helst, Jörgen jobbade vidare på min arm och det börjar väl arta sig efter många års projekt. Lugnt på studion så det passade bra. Jörgen drar upp till sina hemtrakter på onsdag men jag har ju Emma, hon gör sin prao hos mig:)

Hepp!
Ha en riktigt bra dag:)

Tjofräs! (hundra år sen man sa kanske?^^)

Rensartagen på studion!
Vi får besök av miljöskyddet - eller hur det nu heter. Då fick vi passa på att slänga lite kartonger och annat som stod och drällde. Mycket bra. Bra att det kontrolleras mer i denna branschen så att man vet att regler följs för hygien och sterilitet mm. Inte en dag för tidigt, enligt mig.

Annars har det varit ganska lugnt faktiskt. Jörgen har varit lite sporadiskt ledig men ändå inte kunnat hålla sig borta från studion hehe. Pysslat lite och så. Vi har lämnat tillbaka de elaka pirajorna (som käkade upp sina polare) och den dampiga snuskhummern till zoo-affären och tömt akvariet. Numer är det omgjort  till ett öken-terrarium med två nya invånare!
Hmm...va hette de nu då- rullsvansleguaner?
De är iaf riktigt fina och vi hälsar dem välkomna till Pistolero:)
Namn kommer när vi lär känna dem och deras personligheter lite bättre;)

Min söta systerdotter kommer göra sin prao hos mig och det ska bli lite skönt att slippa städa (hoppas hon läser hihi)

Nu på fredag kommer ett filmbolag att jobba med oss hela dagen för att skapa en reklamfilm! Det är coolt. Stylist och grejjer, det är lyx i vardagen minsann.

Vi sitter fortfarande å väntar på klädleverans, den tar lite tid. Vi har även fått nys om ett riktigt ballt märke som vi är lite sugna på. Hoppas vi lyckas skramla ihop lite dineros så vi kan få hem ett lager inom kort, det vore skitskoj helt enkelt.

Nu har jag fått nog när det gäller lapplisor igen!
De är inte att lita på det är ett som är säkert. De smyger omkring i buskarna och är så flinka i fingrarna när det kommer till p-böter. Knappeliknapp, så sitter den där igen! Sen smyger de iväg, tillbaks från ingenstans och går upp i rök. Kampen mot dem fortsätter!

Jag hoppas på att få en lägenhet närmare stan så jag kan gå eller cykla egentligen, håll tummar och tår för att jag får den och slipper kriget mot lappisarna.
Jag har ju verkligen gjort allt, varit trevlig, bjudit på godis och Jörgen har ju t o m hånglat med en. Jaja, bara å lägga ner kanske?

Värst vad mycket intimpiercings som vandrar runt på stan nu för tiden förresten:P Det har varit en å annan det senaste.

Men nu är det dags för mig att krypa till kojs och släppa lapplisorna för idag. Fatta att jag är förnöjd att lapplisor är mitt stora problem nu för tiden! HAHA.

Kram C

RSS 2.0