tisdag 30/9

Hej hej!
Nu är det full rulle i studion igen efter förra veckans lugn:)
Det är kul, jag gillar då verkligen inte att rulla tummarna. Jag vill ha ett organiserat kaos, sån är jag.
Jörgen är nog lite mer åt bara organiserat. Men han har ju en annan nivå av koncentration. Min totala koncentration är på i någon minut (tiden det tar att utföra en piercing) medans hans pågår i timtal.

Jag har hittat min kamera (på balkongen och fungerande) så nu ska jag ta lite studiobilder och slänga upp!

Verkar som en vän till mig tar på sig box-handskar och anammar en idé som egentligen kom från mig, inte exakt iaf. Sånt är livet:) Man ska inte prata så mkt.
 
Jag tänker aldrig släppa min del av Pistolero, som jag själv varit med att skapa.
Pistolero kommer att växa och utökas - det vill jag lova:)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det finns nya piercingsmycken i studion.
Även designade halsband/örhängen/armband av det spännande märket
www.bronk.se som vi tidigare sett ute på festivaler! Deras kläder och väskor kommer snart finnas på plats! Skitkul.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Håll ögon och öron öppna, mycket är på gång och även nya artister kommer att gästa hos oss frampå.
Så snart vi satt datum så kommer jag ut med det:)

Kramis C


solig torsdag 25/9

Vaknade till fåglarna idag... sånt ska ju vara härligt men jag tror det var skat-slagsmål!

Jaja, lite kaffe så ordnade det till sig:)

Har varit rätt lugnt på studion det senaste. Man får passa på att hinna ikapp med sånt som man ofta ligger efter med istället:) Sterilisering o städ. Skitkul^^
Jag var hurtig och tog en promenad till studion vilket resulterade i en förbenad skoskav och jag tvingades åka buss hem. Jag som inte åkt buss på massa år. Det var radiostyrd röst som pratade i högtalare och det fick mig att undra om chauffören var verklig eller en robot han med. Det vore ganska typiskt om vi skapade en chaufförrobot med utländskt utseende i Sverige eller?

Jörgen är glad då han fått en plats i www.themarymajor.com som basist. De spelar på Frejas på lördag btw! Be there.

Igår hade Jörgen ett avhopp vilket resulterade i lite spånande om mitt nya tattoo-projekt:) Jag har i stort sett en helt tom baksida och där ska det bli en jättetatuering från häl till nacke. Spännande, men det lär väl ta några år kan jag tro. Men man får intala sig att resan dit är det roliga...hm hm.
Det absolut värsta med detta var att jag tvingade ta en (nästan) nakenbild på mig själv som han ska måla på.
Kära nån, det spelade ingen roll om jag hade trosor när det bara var massa naken hud - då är man verkligen naken!
Mina tatueringar har blivit som kläder heh.

Idag har jag fullspäckat schema, så jag bör lägga på en rem här.

Jörgen är fullbokad året ut och januari-tider släpps första måndagen varje månad framöver, så ni vet:) Då kommer han endast sitta med bokningar och har tid att småprata om motiv osv.

Ha nu en jättefin och solig dag!

Kram Cia

fredag 19/9

Hej igen, jag har varit borta ett tag pga olika anledningar. Jag kan inte uppbåda mig att skriva utan att ha tid - eller något att förtälla heller för den delen. Det har varit en omtumlande tid på ett personligt plan. MEN, efter mörker kommer ljus:) Attans, vad gött det ska bli!

Sitter just nu på studion och har en liten lucka här. Jörgen surrar på med maskinerna för fullt idag och jag har gjort några piercings och lite hårförlängning. Snart är det stängningsdags och då ska jag på restaurang och mumsa lite;) Jag har inte ätit fast föda på tio dagar nu. Går på en reningskur. Nu är innanmätet rent o fint serru:)

Va!? Tiden är redan slut jue! Gotto go.
På återseende.
/C

Sjuker.

Trodde jag var bakis i söndags men tydligen var det en begynnande sjuka - om det inte är hjärnan som runnit ur vill säga.

Nu förstår jag män och förkylningar. Jag var bara oerfaren på området själv.

Jag är förvånad över att man känner sig så ensam när man är sjuk. Allt som ska göras ändå. Ut med hund, boka om missnöjda kunder, städa, tvätta, beställa varor osv... det var mycket bättre förr när man bodde hemma hos mamma och hon pysslade om en och man slapp vara svimfärdig av ansträngning:)

Lilltess har också varit sjuk, så gårdagen spenderade vi på mina soffor med 5 nyinköpta dvd-filmer. Bara komedi och kärlek;) Ibland vill man bara vara så tjejigt fånig och skratta o gråta. Sorry, jag har redan skärpt till mig om någon blir orolig.

Imorgon är jag tillbaka i friskhetens tecken! Det ska bli skönt vill jag lova:)
Tills dess är det honungste och färskpressade apelsiner som gäller!

Krya på er alla sjuklingar, jag tycker verkligen synd om er;)

Seriöst inlägg idag.

Som ni vet så brukar jag skriva om knasiga händelser och godbitar ur min vardag. Mest för att själv kunna ha koll på mitt liv då mitt minne är som en åsnas (?). Men eftersom det blivit ganska kul att skriva lite, tänkte jag även lägga in något, inte lika galet och spontant. Lite saker av vikt.
Bilden jag ger av mig själv är en ju endast en vinkel, nu kommer jag slänga in små trivialiteter såsom tro, begrundande av livet och insikter... bjuda lite mer på mig själv.
Ingen kan dela alla ens tankar även om man gillar att tro det ibland. Det finns inga tvillingsjälar, enligt mig.

Mitt liv är ganska stressigt nu för tiden och jag låter tiden springa förbi i ett virrvarr av oarbetade känslor. Jag har en slags tro på att tänka positivt och le åt mycket så ordnar allt upp sig till det bästa - men glömmer ibland bort att stanna upp och fånga in vad som händer. Det kommer tillbaka till mig, vilket gör att jag möjligen aldrig slappnar av och bara är.
Är. Att vara. Det är en konst i sig?
Som egen företagare och tvåbarns-mamma är det ibland lätt att glömma bort sig själv och hur man mår. Man finns till för andra hela tiden och känner sig ibland ganska uppäten och tom. Att man låter folk käka på en betyder inte att någon gör något fel - det är ju något man tillåter själv. Kvinnligt i vissa bemärkelser kan jag tro. Svårt att säga nej och när man väl säger nej så betyder det egentligen ja ^^

Man behöver möta sig själv och inte gilla det jämt. Man behöver omge sig med människor man inte dyrkar ibland - utan att det för den skull är destruktivt. Man behöver inte göra alla rätt för att ha rätt.
Det är så mycket med vad som är rätt och folk gillar att lägga sig i andras rätt och fel. Vi behöver inte upplysa varandra -men vi behöver varanda för att upplysa oss själva.

Jag ska inte prata på om allt jag tänker nu utan vill bara balansera lite. Ge lite mer dimension. Det är skrämmande att skriva om djupa ting i en blogg men jag har påbörjat en inre resa och jag vill att den finns med här för att påminna mig om att jag är en verklig person och ingen seriefigur.

Kommer fortfarande berätta roliga händelser såklart:)


RSS 2.0