Bilder från första-gångare med tatueringsmaskin

 
Den här gjorde vi på Robinson-erika innan hon for till träsket. Med kärlek från Pistolero:)
Cia tatuerar
JAG tatuerar minsann!

Den här "fina" första-gångs tatten gjorde sedan Erika på mig - med kärlek:)

Studion är livet...

När man har lite ont i magen inför ledigheter - då har man ett för jäkla bra jobb alltså:)

Man kan vakna till regn och känna sig extra trött ibland, då går man raka vägen ut i regnet och promenerar med två toppenbruttor och sedan  får man gå till studion.
Då börjar solen plötsligt skina och kunderna ler.
Man får en ny liten tatuering av någon galning - som bott i ett träsk i Filippinerna för tevesakens skull. (Ja, det kunde väl varit för en miljon kronor också kanske...)
Snart är klockan massa och man får vara med sina barn. Där är man inte alltid förstahands-valet längre... "Kom o mys me mamma lite nu!"  "Men sluuta, jag ska ut med kompisar - och jag ska spela!"
Försynt tar man sig en liten "brottningskram". Egentligen mest för att klämma lite där bäbishull en gång fanns - nu förbytt till stenhårda fotbollslår...

När små problem är stora problem i ens värld - ja, det är då man ska slå sig själv på käften och sluta klaga inför andra människor.
Det är dock lustigt det där, att oavsett graden av problemet så känns det lika stort i förhållande till ens egen lilla världsuppfattning.
Tex jag gnäller över att min hund löper och käkar upp sina skydd - usch! Menshund.
Sedan sätter man på teven och ser nån fet jäkel som inte lämnat sin säng på 5 år!
What's up with that lixom?
Människor är konstiga.
Komplicerade och egoistiska.
Jag älskar människor, hade jag inte haft ett så suveränt jobb som jag redan har, hade gärna forskat om människor. Jaja, jag pratar inte om fysiska attribut hos människan nu då - det tror väl iofs de flesta av er som läser kanske, så nog om det;)

Jag lägger upp bildbevis på RobinsonErikas allra första tatuering (på min, redan sönderkarvade kropp) här imorgon.... så på återseende då!

Puss Cia

butterflies & bulletts

Dagens bästa:
Jörgen har köpt presenter till mig, Tessan och Robinson-erika. Jag säger inte vad det är men det vibrerar och man säger: Atjjoo!;)
Jag har gjort Jörgen solkysst i håret ikväll oxå;) Come and check him out!

Ola är hos oss och gästar igen och jobbar på starkt. Kanonkille:) Han kommer tillbaka vecka 24 i juni. Tider finns att boka nu.


---------------------------------------------------------------------------------------
I storstan

Förra helgen drog vi till Stockholm. Jag, Tessan, Robinson-Erika och Susann. Jag skrattar fortfarande.
"Nu var de mammeras tur å hare lite gött" - som vi brukar säga;) Efter den kommentaren öppnade sig helgen som blev på värmländska - det gick inte att bryta talet... underbar dialekt.
Torsdag- söndag med mammera - då är det inga hämningar på stan ska ni veta.

Första kvällen blev jag utslängd två ggr och Robinson-Erika (hon med tourettes syndrom som skriker glåpord ibland) en gång på samma ställe. Vaknade med konfetti i hår, bh och trosor. Det fanns spår i huset från hallen till sovrummet där vi övernattade torsdag - Tack Thomas - fantastisk gästfrihet att ta in ett pack morsor på logi så där! (Inget jag nånsin skulle gjort själv btw)

Fredagen loggade vi in på hotell på Östermalm. Valpen från robinson hälsade på och var nog inte så lättskrämd som han ser ut att vara;) Jag skulle haft svansen mellan bena på direkten i det sällskapet han mötte.
Senare hamnade vi på ett lite "äldre" uteställe och jag dansade tydligen så kjolen stod rakt ut, sa Susann...

Lördagen chattade vi med svenska folket via Erika som blivit utröstad ur Robinson. http://www.tv4.se/1.927519/2009/04/04/jag_var_inte_beredd_pa_helvetet
Senare hamnade vi äntligen på ett ställe i min smak och vi träffade på några sket-roliga rockers som vi hakade på, jag o Erika (vi dissade resten av mammera o vännerna och drack till tidig morgon...hm goa polare som vi var) Nu har jag lyssnat på bandet och det var riktigt bra dessutom:
www.myspace.com/hategallery

Söndag var vi rejält bakis och Erika o jag fick inte ens lov att käka på samma matställe som de andra mammera. Jag tror ärligt att de skämdes över hur vi såg ut - som två fågelskrämmor;)

Om jag bara kunde dela med mig av alla skratt, psykbryt och samtal vi haft... och fortfarande bli tagen på allvar, hade jag gjort det. Men för att förkorta: Nu har mammera göttat sig!

Puss o kram till mammera!  I love you with all my heart!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RSS 2.0