Dyk-Cia ute med H2O & Colona i El gouna, Egypten
Tillbaks i Svedala...

Det där Röda Havet är fanimej outgrundligt. Vi har haft en kanonvecka med inget mer att önska - även om man är lite sliten efter all dykning och all mat man tryckt i sig på all inclusive:p (Lite mer kärlek hade väl inte skadat kanske)

Det är helt otroligt att man ärligt längtar hem till jobbet när man varit borta en vecka!.Hur många gör det liksom?! Jag saknar mina härliga kunder, jag får inte samma glädjeboost någon annanstans.
När jag befinner mig på mitt jobb är glädje-kanalen i min kropp vidöppen, jag har märkt att det är ganska få ställen som får en att känna så. Det betyder att man kan koppla av och vara sig själv och då är man "hemma".
Hemma är inte alltid vad man tror, det handlar om känslan inne i kroppen, att känna sig fullständigt bekväm och att veta vem man är.
Den känslan sökte jag mycket i mina tonår. Jag reste t o m över hela världen för att hitta "hem". När jag var i Sverige några månader, för att jobba ihop pengar för ytterligare en resa, träffade jag på kärlek för första gången. Jag var 20-21 då och allt gick fort som det brukar med mig. Den kärleken resulterade i två underbara söner. Det var möjligtvis min största känsla av att ha hittat hem. Dessa barn är mitt allt.

Runt 6 år senare genomfördes en ovanligt vänskaplig separation - ironiskt nog. Sedan dess har jag avskytt att inte ha tillgång till mina barn varje sekund, men så är det rättvisa livet. Man måste ge och ta och de finns alltid nära mig ändå.

Det jag försöker få fram är att egentligen borde man sluta söka som en dåre och kanske hitta mer svar inifrån, men det borde jag förmodligen vara den sista på jorden att råda till, eftersom jag fortfarande ofta söker som en dåre.
Hopplöst fall.
Nog om det för idag.

Min goa lilla Erika är hemma från Robinson-äventyret utan miljonen - men hon är alltid en vinnare iaf! Tyvärr blir det kanske inte lika roligt att följa nu:P MEN, jag är faktiskt glad att hon är hemma, hennes energi har saknats:)

Mycket kommer hända under våren.
Trollhättan-mässan börjar närma sig!:) www.tattoo-meltdown.com
Veckan med Ola (www.kaptenkero.se )  i studion var mycket trevlig och han kommer tillbaka redan i april för de som är intresserade av en tatueringstid hos honom.
Andra gästande kommer fram emot sommaren - det är ju onekligen rätt tid för att besöka Sverige!

Idag är jag fullbokad, men brukar alltid få plats med några dropins också! Välkommen:)

Kramar Cia


Ola gästar denna vecka!

Hej hopp!
Ola gästjobbar hos oss hela veckan:)
 www.kaptenkero.se 

Vi har även andra gästartister på gång i vår o sommar.  Från Portugal och ett par från USA. Kommer mer info när allt är klart.

Senaste veckan har varit ganska lugn, tycker jag. Har fått en del gjort med beställningar osv. BT gjorde ett besök hos mig även om jag var lite tveksam ställde jag upp på nåt reportage (jag har sökt annan lägenhet länge - men i samma område som jag bor nu vilket inte framgick).
På torsdag åker jag på en efterlängtad dykresa till Röda havet för en veckas njutning:) Vi åker tillsammans med dykcentret denna gången, där Mattias fått ihop 12 platser till El Gouna. www.h2o.se Kan tipsa om att man kan göra provapå-dyk för att se om man vill ta dykcert och börja dyka;) Risken finns att man blir torsk och vill dyka jämt dock.

Kära läsare...

Jag har bloggat uselt. Sorry.

Men ey, Erika, vår klädmodell nedan och goda vän, har blivit utslussad i träsket i teve-programmet Robinson 2009!
Eftersom vi inget fått veta om nåt (sekretess-tjosan) så såg vi idag i tidningen att de är framme i Filippinerna. Herreguu! Med henne i teven kommer det bli vänskapliga sammankomster varje lördag då vi ska sitta och skratta som idioter åt vår ,milt sagt, tokiga vän och sjöfarare! Äntligen ett bra program, jag lovar:D
Innan hon for så passade jag på (i fall att) och skicka med lite smarta smycken och en tatuering ovan foten. Med kärlek från Pistolero var budskapet^^  
Så nu jag har gjort min första (kanske enda) Tattoo och jag var jä*ligt stolt kan jag lova! 
Bild kommer här imorgon. Annars kan ni spana in den på tv4 på lördagarna senare;) höhöhö

Julen har varit lugn på hemmaplan, säkert gått upp ett par kilo som vanligt....studion däremot har varit fullbokad vareviga dag och mer därtill!
Jag blir så ledsen av att inte kunna ge alla den tid och uppmärksamhet jag vanligtvis gör, men det har fått vara ganska snabba ryck och jag hoppas folk o fä ändå fått den hjälp de velat ha:) Jag har iaf gjort mitt bästa och snälla Lilltess kom in ett par dagar och hjälpte mig. Tack gullet.
Nu blir det nog lugnare iaf, när stöket är över. So come and see me!

Jörgen är så glad han, han har nämligen hittat nåt musikprogram man kan köpa för billig peng så nu slipper vi byta skiva - för alltid! Sicken finess, han skrockar fortfarande minsann;)

Vi har möblerat om lite igen och införskaffat oss en glasdisk så behändig:) Jag är tyvärr ingen pyssel-tant men nu tvingas jag dekorera med smycken i disken och skåpen och det brukar sluta med att jag blir yr och illamående när saker ramlar omkull osv... tänkte att jag skriver det här så kanske nån goo jäkel kommer till undsättning - inga namn nämnda;)

Jag har även gjort mitt första dyk 2009 - givetvis 1:a januari - nörd som jag är. Det var en grad i havet och -5 i luften:P Mohahaha I'm a man...wo-man!

Puss o kram o god fortsättning!
Glöm inte hejja på tok-erki i Robinson!!!!

RSS 2.0