Vårsol och vinterfetma!

Dags att ta tag i våren och bli av med vinterfrossebeteendet! Det enda sättet som verkligen funkar är att inte äta så mkt och så gott tyvärr... jaja, man har ju varit med förr så att säga!

Den senaste tiden har varit full med jobb som sig brukar så här års!  

Jag önskar det kunde vara mer så året om. De flesta reagerar ju med besvikelse på väntetiderna på tatueringar såklart!
Jörgens tider ligger i september nu. Folk kan tycka det låter mycket, men om man tänker att han faktiskt bara har en, max två kunder per dag, så knatar det snabbt iväg...

Därav har vi dropin-dagar numer - och även gästtatuerare då!

Bella från www.roughstufftattoo.com gästar första veckan i juni och där har vi några tider kvar!
 
OBS!!! Nästa dropin hos Jörgen är framflyttad en vecka så måndag den 3/5 är det som gäller! (tatueringar under 2 timmar utförs denna dag)


Igår var en svettig dag. De nya kassasystemen kom och dessutom var en fönsterruta krossad på studion...
Jag kanske inte borde ha slösat massa pengar på Ikea, hotell, shopping och pub i Göteborg i helgen egentligen. Tanken var att vi skulle flyga över till Glasgow, Skottland, och njuta av helgen. Men pga dessa askmoln kom vi bara till Göttebaaarg!
Men vi behövde det, jag och min... ja, vad säger man här?!
Pojkvän låter för ungdomligt. Kille låter konstigt när man säger: Min kille Crille. Min man får man inte säga om man inte har gift sig (vilket jag inte tror händer pga min icke-tro på äktenskap). Gubbe för gammalt (även om gumma är gulligt). Farbror likaså (även om man själv oftast blir kallad för tant när man inte är med).

Ja, jag har nog hamnat i lite av en ålderskris. Vet inte i vilket fack man hamnat i nu. Har ju insett att 30 inte var det nya 20 och att man förfaller fr om nu! (inte alla förvisso)

Sedan har jag funderat kring det här med mogenhet. Är man tillräckligt mogen nu att gå till banken och låna pengar till ett radhus typ?
Måste man det för att spela i en högre åldersliga? Är det moget att ta såna stora beslut?
Tänk om man ångrar sig sen då - vilket jävla jobb att reda ut!
Jag är fortfarande i det stadiet där jag vill göra vad jag vill med min lediga tid - framför allt den med mina barn. Inte hålla på och stressa över renovering och ekonomi. Jag vill ta med min familj på spännande resor, vidga deras vyer och ge dem en större verklighetsuppfattning och förståelse. Är inte det moget då? Vem hinner/har råd med det, när man har byggprojekt upp över sina öron?
Jag vill heller inte skylta med några pengar jag inte äger. Belåna verkar vara otroligt poppis, jag tycker det verkar vara en sömnförstörare.

Jaja, vi får väl se vad tiden utvisar i mogenheten. Just nu är jag bara nöjd med min fria tid att spendera på min familj... mina barn, Crille o min hund Engla<3 Så länge de vill. Jag ska ta vara på det för den här tiden kommer inte tillbaks. De är guldklimparna i mitt liv! (för det mesta då hehe)

Hepp, dags att slå sig ner vid ritbordet tror jag:) Vaknade visst alldeles för tidigt idag! När man börjar kl.12 behöver man inte gå upp kl. 6! Men tiden i ensamhetens morgonkänsla är fin:)

Kram
 

Mobiluppladdningar!
Lite jag ritat:


RSS 2.0