Hej hopp!

Då drar det ihop sig då:)
Egentligen borde vi inte stressa upp oss för det kommer bli bra när vi är igång - MEN, vi har nog väntat sååå länge nu att vi blivit alldeles nippriga istället!

Det är som att stå vid startbanan inför ett maratonlopp. Allt pumpar omkring i kroppen men man måste hålla sig lite lite till. (Inte för att jag nånsin sprungit maraton, kära nån, men liknelsen känns bra).
Sedan är det inte så mycket adrenalin som pumpar heller tyvärr (eftersom adrenalin är kul), utan all frustation över att frisörskan inte flyttat på en enda liten pinal ännu. Samtidigt som vi varit tvungna att börja inhandla saker det inte finns plats för.
Sanningen är att varken jag eller Jörgen orkar så mycket mer, jag menar, vi lämnade en ohållbar trio bakom oss för att hamna i en ny istället. Mer omaka trio är svår att finna! Nu är det dock bara fem dagar kvar = 120 timmar = 7200 minuter = HALLELUJA! Jag kan se ljuset i horisonten! :P

Vi har ett kul tema som vi i dagsläget jobbar på! Vi ska få vår studio att likna en gränd/bakgata i New York typ.
Idag har vi flängt runt hela Borås för att spinna ihop våra visioner med verkligheten (och med varann heh). Lättare sagt än gjort ch pengabörsen får sig en rejäl smäll. Men pengar ska rulla, då finns chansen att de rullar tillbaks till oss igen.

Ordspråksdags! Friskt vågat hälften vunnet!
Det ska jag minsann gå och lägga mig med, för min käre sambo, han sover troligen redan på sofflocket. Så manligt ju;)  

Soliga tider!:)

Ja solen skiner på mig och jag njuter. I alla bemärkelser faktiskt.
Känslan är att mina goa kunder hittar mig. Jag har en hel del att göra trots allt:)
 
Tack rara människor för de fina meddelanden jag fått både här och på andra ställen (förutom den att jag var gravid - jag ska sluta äta godis tror jag), shit vad det värmer! Det gör mig om än mer peppad att tuta och köra på det jag älskar att göra:)

Tänk vad några snälla ord kan påverka en person egentligen. Tänk alltid på det.

Nu kommer hårförlängningarnas tid! Skolavslutningar, baler och sånt. Lite variation förnöjer och jag kommer få blåsor  på fingrarna... men det gillar jag, betyder ju att jag jobbar hårt;)

Helgen som var tillbringades i Lysekil och jag gjorde nog mitt bästa svenska dyk!:) Varför är det inte fler som dyker egentligen? Det är inte bara dykning i sig - utan jäkligt socialt också, då man kan grilla  och chilla mellan dyken.

Det är klart med gästjobb i Trollhättan nu! Jag startar där fredag den 13:e Juni.  http://www.amigoink.se/
Ska bli skitkul! Jag kommer antagligen börja med en dag i månaden och sedan öka på mina visiter om det rullar på bra, vilket jag hoppas. Bra o bredda vyerna lite och min erfarenhet av Trollhättanbor är verkligen positiv från de mässor jag piercat på där uppe! Kanonfolk.

Jag har beställt hem en del nya smycken, för så fort jag får in lite kulor så beställer jag in nytt. Så funkar det. Jag beställer inte så många av varje sort för att inte alla ska komma med samma smycken! Man får vara lite unik med sina smycken för så många har ju piercingar idag;)

Jag har också gjort ett utskick till närmare 300 personer.... till slut fick jag inte skicka mer mail från min hotmail så jag har jobbat på att få iväg det i flera dagar:P haha Kunde väl ha valt en annan mail men va faen, jag är ingen dataexpert! Nu så är mailet iväg iaf och det kommer bli några spännande dagar då invigningen sker.
Såhär såg mejlet ut iaf:

Hej alla goa glada kunder och annat löst folk!

Här kommer mail från Pistolero serrö!

Vi (Jörgen & Cia) har flyttat Pistolero Tattoo & Piercing vidare till nya fina lokaler och finns nu tillgängliga på Stora Brogatan 38 (Gågatan upp mot Kungsleden, mittemot Thai phat, Johnny´s trafikskola och Zoo-affären).

I juni blir lokalen VÅR och det firar vi med att erbjuda rabatterade priser på ALLT!!!


*tatuering

*piercing

*hårförlängning

*tandsmycken

*piercingsmycken


Alltid dropin i mån av tid.


Överraskningar till alla våra kunder!:)

---------------------------------------------------------------------------------- 

Dropin på tatuering & piercing: Torsdag 5/6 och Fredag 6/6Först till kvarn kl. 12 --->


ALLA PIERCINGAR 350:- inklusive smycke.


Vi kommer regelbundet att ha gästartister från hela världen hos oss att boka upp sig på. Hos oss ska Ni få tillgång till det mesta och bästa inom kroppsmodifikation och stil så håll Er uppdaterade!


Välkomna önskar Jörgen och Cia

Pistolero Tattoo & Piercing

Stora Brogatan 38

0700-308429

033-419 666

Kolla hemsidan för mer info!

www.pistolerotattoo.com


Klackskola! Haha menlösa världen här...

www.aftonbladet.se/sofismode/article2023336.ab

Som på beställning juh! I-landsproblem eller vad?

Inte snygg men ganska nöjd...

Får jobba på snyggheten?Det är skönt att slippa alla oljud och allt tjat en stund ibland... En annan låter ju som en papegoja hela dagarna lixom^^

Lugna gatan på studion...

Är inne i en ganska lugn period kundmässigt här och jag hoppas inte det beror på att vi har ny adress:P
Det är drygt att sitta bland all bråte och inte få lov att sätta igång och göra snyggt typ - NU. Nedräkning pågår vill jag lova.

Idag var Jörgen lite händig och fick upp ett par skyltar iaf:) Kanske man ser vart vi håller hus hehe...

Jag hade ett par piercingkunder och där emellan passade jag på att gå bort till polisen och hämta papper för lämlighetsintyg. Dessutom gjorde jag en synundersökning för detta, och tänka sig, det visade sig att jag har bra syn! Jag som trodde jag såg dåligt och knappt vågade gå dit...
Så nu ska det bli mc-kort då:D 
Nästa sommar borde det väl vara klart... jag har inte så stora förhoppningar på att få det klart nu i sommar. Denna sommar ska jag ägna min fritid åt dykning! I helgen står Lysekil på schemat.

Planer för erbjudanden i Juni börjar formas... det ska bli kul att få skylta med lite erbjudanden. Jag har aldrig gjort reklam eller nån drive över huvud taget faktiskt och ändå har jag levt (om än knapert ibland) på detta i flera år. Huvudsaken är ändå att man älskar det man gör - då löser sig resten på något märkligt vis.

Jag har fortfarande inte fått några tips om detta med klackar - är jag verkligen ett sånt hopplös fall??!!

Min mamma ringde och sa att hon sett skor jag kanske kunde gå i, jag såg skorna och inte ens lilla mamma förstår hur illa det är hehe.

Ha det nu så fint:)

/C


Onsdag 7/5 -08

Dagen börjar med nytt rekord. En hårförlängning som överstigit 8 månader och fortfarande såg kanon ut! Ganska häftigt då en hårförlängning bör hålla ca 3 månader.
Vi tog ur den och satte i en ny idag. 
Vi var överens om att hon var en ganska dålig kund, trots allt. Jag menar, kanske kommer hon tillbaka nästa år då:P

Sedan hade jag några dropin och lite bokat. Perfekt tempo idag. Jag avslutade dagen med ett riktigt trevligt par som kom och gjorde varsin intimpiercing. De har varit hos mig flera gånger genom åren och det är alltid kul när man får chans och tjöta lite skit dessutom.
BTW, bosniska frisörskan smet hem tidigare så hon missade genital-snacket ^^ hihi.
Men vi hade i alla fall ett litet samtal idag, jag och frisörskan... om tatueringar och piercingar.
Jag förstår att det är en helt ny värld för henne och jag skojade lite med henne: att det ska bli kul att se hur hon ser ut, efter att ha jobbat med oss en månad! Hon hade nog INTE  skrattat förra veckan men nu så:)

Jörgen jobbade med en överarm från Jönköping första delen av dagen och med en liten egyptisk skalbagge (?) på slutet. Han har trevliga kunder han med - förutom att de är lite mer sammanbitna och slutar prata mitt i en mening och sånt där. Jag förstår inte varför... *ironisk*

Hemsidan har fått nytt utseende och jag och Jörgen ser minsann lite äldre ut vi med... jag blir förvirrad, min hjärna slutade i alla fall åldras runt sisådär 20+. Fråga vem som helst som känner mig. Jag kanske borde lämna Jörgen utanför här, men han ligger nog minsann nånstans i närheten han med (men så är han kille också).

Folk har klagat på mitt cappucinopulver, jag ska snart införskaffa en kaffebryggare, jag lovar;) Eller så kan man ju veva runt sitt pulver själv om det inte duger med Cia-vev. Det roliga är alla som kommit och tagit en kopp och hållt god min fast det varit klumpar i:P Man kan ju inte vara bra på allt, eller hur? Hehe.

Det roligaste måste nog ändå vara alla förvirringar på gatan utanför. Man ser folk genom fönstren passera gång på gång och till slut står de i dörren som om inget alls. Vi har inte fått upp våra skyltar nämligen.
Förvirringen är total och får vi inte upp de förbenade skyltarna snart måste vi bannimej rigga upp en kamera!
Fram å tillbaka, fram å tillbaka: "Det ska ligga här nånstans, jag ger mig fan inte!"  HAHA.

Njut av sommarvärmen och drick mkt så ni inte svimmar när ni moddar er;)

Kram C


Tisdag 6/5 -08

Sorry. Jag har inte varit särskilt flitig på bloggen ett tag nu. Givetvis vet de som läst precis varför. Vi har flyttat!
Nu är vi igång igen. Det är lite stökigt men vi jobbar på det.
Första veckan i Juni sker de stora förändingarna och det är då Pistolero blir... - just Pistolero. Då är kontraktet vårt. Tack gode Gud.

Jag har haft en berg- och dalbana tid. Ena stunden har magen kittlat av iver och energi och andra stunden har jag mest haft magknip och oro över att börja om från början och allt vad det innebär.
Veckan i Egypten gjorde dock susen och jag kom hem som en ny människa - och med ny ålder. Som Dyk-Mattias (www.h2o-diving.se) skulle säga: Du är bara tjugoelva ju. Tack för hjälpen med flytten också, Mattias!

Jörgen och jag har gått i flera dagar och flyttat runt saker nu....ska vi hålla på såhär i en månad kommer vi båda bli skogstokiga! Jag talar nog för oss båda när jag säger att det borde bli Juni snart:P

Jag ska berätta lite hur vi har det just nu.
Vi delar, som sagt, lokalen med frisörskan som haft salong där innan. Man kan nog säga att vi inte riktigt talar samma språk.
Idag tror jag hon fick en smärre chock när hon förstod vad intimpiercing är för något. Tänk er någon som svalt ett ägg typ.
Den minen hade minsann varit värd en å annan krona!
Om jag varit riktigt krass hade jag berättat en hel drös med lustigheter om kulturkrockar här men jag förmår mig inte rida på andra (haha det där lät ju som vanligt när jag pratar på).

Min tokigt duktiga frisör var in på studion förra veckan och utförde lite smärre mirakler igen. Detta kommer innebära att han faktiskt har en plats hos oss att boka upp sig på, ett par tillfällen i månaden. Men allt startar ju i Juni så^^

OK, jag har problem. Jag VILL verkligen gå i klackar och se sådär tjejig ut men det är fanimej omöjligt! Tog på mig ett par fräcka (och dyra) sandaler med ganska stadig klack igår. Tänkte att jag testar dem hemma på gården innan jag far iväg till jobbet. Så tog jag mina hundar och gav mig ut på äventyr.
BAD MISTAKE.
Mina hundar borde vara lydigare och inte dra i kopplen ,eller, jag borde inte ge mig på såna här dumheter vid min ålder? Jag höll iaf på att bryta det mesta och ingen broms har man med klackar heller, märkte jag.
Alla som tänker fixa till sexappealen i sommar: Öva på ett gömställe och utan hundar som drar;)
Jag kommer gå i mina converse även denna sommar ja.
Eller: gratis piercing till den som kan få mig att lyckas gå i klackar!

Jag skriver mer imorgon, kom just på att jag glömt ett par saker som jag aldrig skulle erkänna att jag faktiskt glömt!!!

Kram på!
/Cia

RSS 2.0