Sommar, sommar, sommar!

Vilken hetta:P Helt svettigt och underbart ju!

Befann oss i Varberg i helgen och hejjade på Elfsborgs P10 där min son var med och tog hem hela cupen:) Då är man en stolt mor.
Lilltess agerade hundvakt. På lördag kväll ringer hon helt förtvivlad och uppjagad. Hon säger sig ha hittat två hundfoster i Englas matskål: "Hon måste ha spytt upp dem! " nästan gråter hon. "De har fyra ben, en svans och en nos!"

Vi har svårt att tro det är sant, men efter mms:ade bilder och lite mer info så insåg jag att hon grävt i fel påse i frysen. Jag bad henne nämligen blanda i några bitar grishjärta som jag kokat o lagt i frysen - på samma hylla som min lilla majsorm, Majas, mat - pinkisar (musungar).
 
Hahaha! Då fick vi oss ett skratt och Lilltess nerver en paus. Alltid är det nåt med lilla fröken Lilltess, förgyllande av dagen:)

På studion är det en del att göra, jag gillar jobba på sommaren. Jag åker hellre bort en sväng när det är trist väder i svedala. Små utstickare kommer dock, för en annan är det ju faktiskt bara att sätta upp en stängt-lapp om vädret är fint typ. "Personalen är och fiskar" kanske.

Hepp, dags att ringa VC, verkar som min 7-åring fått öroninflammation... vi har inte varit på VC på typ 5 år så nån gång ska man väl dit tyvärr...

Ha en underbar vecka  i solen!
Jag har startat en sommarsportklubb på fejjan, nu ska vi ut o röra på oss minsann!
Puss

Hundbäbisar!

Hej!
Måste bara dela med mig av de små godisarna som kom igår... sjukt mysigt och världens bästa hundmamma har jag:)
Känns som jag blivit mamma...

Glad midsommar till alla!:)

I helgen var det årsfest på Pistolero och det blev blött - överallt. Vi hade jättekul och tack alla söta för att ni kom o firade med oss. Året har varit fantastiskt!
Tyvärr urartade festen senare (när jag gått hem dessvärre), men inget annat än materialistiskt och det har vi löst mycket bra jag o Jörgen:) Kram på honom!
Fest på studion lär inte ske igen, vi är rädda om vad vi har och är glada att inget större kom till skada i fylleslaget:P

Ola har varit kanonbra igen och vi är glada över hans gästande som vanligt. Hoppas få se mer av honom:)

Nu är det nya tider:) Det kommer bli en lugn sommar utan fylleri och allt som kommer med det. Vi kommer givetvis inte låsa in oss, men den där alkoholen är förrädisk och ställer till otyg för det mesta, så den lägger vi på hyllan ett bra tag.

Midsommar imorgon då, ser dessvärre ut att bli en helt normal sådan då man tvingar sig igenom lekar i ösregnet för barnens skull;)

Kan meddela att min hund Engla är på bristningsgränsen... hon kommer valpa om en vecka så om nån vet nån som önskar hund så tjoa till, finns några att tinga:) Lägger även ut en bild på föräldrarna. Jack russel med en släng av tax på modern en bit tillbaks i ledet (därav färgen). De är två underbara hundar, vilken härlig sommar vi kommer ha!

Glad midsommar goo vänner - var försiktiga med nubben;)

Varma kramar (inte så soliga)
Cia

Mamma Engla gottar sig i solen.

Pappa Bob poserar.

Kommande vecka på studion!

Ola www.kaptenkero.se gästtatuerar hos oss denna veckan.
Idag fick han en avbokning så jag kom med ett lysande förslag att köra lite på mig - vilket resulterade i en ny fin tatuering till mig. Givetvis fick han själv bestämma motivet:) Bra start på veckan! (Bild kommer)

Det finns fortfarande lite tider kvar i Juli hos gästande Brian för dem som vill skaffa en liten sommartatuering!

Jörgen körde färdigt Erikas egendesignade tatuering på Julia och den blev en riktig bubblegumstattoo:) (bild kommer)

Alltså: Tha bitches got some ink ffs;)

Det verkar bli en kul vecka med många dermal anchors på listan - det gillar jag.

OCH! Veckan avslutas med 1-års jubileum på lördag på studion. Det betyder party.
Ett år har gått så fort sen vi lämnade Torggatan och flyttade in på St. Brogatan. Det har varit ett bra år och Jörgen och jag funkar så bra ihop, blir väl så när man har samma grundvärderingar - men är ack så olika:) Bra kompott helt enkelt.

Erika hoppas fortfarande lösa situationen som blivande lärling och jobbar hårt mot målen. Personligen hoppas jag verkligen att allt går i lås.
Hon har personligheten och envisheten men framför allt konstnärsådran. Kan också bero på att hon är en riktigt goo vän förstås!

Jörgen han trivs med oss tjejer, han försöker grabba till det med bärs o fotboll ibland, men det är i kvinnosällskap han verkar trivas bäst trots allt;) hehe

Imorgon bär det av till Göteborg och makeup-skolan - hoppas man inte skrämmer ihjäl dem bara.
Onsdag blir det Ullevi med Sverige - Malta.

Ja, det är minsann sommar - då det händer så mycket mer än vintertid! Hur kan man inte älska Svensk Sommar?!

Vi hörs eller ses!
Kram C

Robinson upp över öronen!

Ja, herregud, när man tror att det inte kan bli mycket värre så accelerar det.

På fredagen åker jag och Erika med Christian Ternstedt mot Stockholm och resten av Robinson-gänget. Christian kör och jag och Erika kacklar och dricker öl. Väl framme checkar vi in på hotell och drar sen iväg på nåt innehak där alla väntar på att festen ska börja.
Fester har en tendens att börja (eller urarta - välj själv) när Erika och Christian närvarar.
Även denna kväll följde de planen: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/robinson2009/article5268991.ab
Vilket spektakel - men inget man inte kunde räkna ut med röven:P

Vi hade iaf himla roligt men kom ifrån varandra i vimlet dessvärre. Christian vägrade tala om för oss vad vårt hotell hette så vi fick hålla till godo med fest i förorten till Christians förtret. Jag är usel på namn och dessutom är jag med Erika som faktiskt är snäppet värre än mig. Ingen reseledare hade vi med oss denna gång heller...Tessan<3

Hur som, vi kom till hotellet frampå förmiddagen och var nästan på väg att ta tåget till Borås. Christian blev snäll och vi redde upp alla knutar. Han hade lyckats göra sönder min nya fina sidenklänning jag skulle ha på kryssningen, han beställde upp ett sykit och där satt han sedan skamsen och sydde i soffan:) Brrraaaa! Det var faktiskt ett gulligt försök även om det inte blev fint.

Snart satt vi på en restaurang vid vattnet och göttade oss med vin. Alla var i sitt esse och jag gjorde pappersflygplan av Christians 500-ingar, som han sedan kastade och Valpen hysteriskt sprang och jagade för att få tag på. Christian fick även en tysk att dansa för oss.
Tänk vilka olika människor som samlats. Människor som förmodligen inte skulle ha träffats alls om det inte var för programmet Robinson.
Alla är ytterlighetspersoner till sin fulla grad! Ett mästerverk att begrunda.

Till slut, väl förfriskade, kliver vi på båten. Pressen är på plats och Erika och Christian showar igen. De behöver ju ligga i för att slå gårdagens rubriker....hmm
Fest hela natten lång. Erika somnade kl 22 och vaknade kl 3 i valpens hytt. Han hade varit snäll nog och stoppat om hennes förfriskade tillstånd och sedan dragit vidare på fest igen. Christian vaknade i fel hytt han med, så när morgonen kom var det kanske bara jag och erika som faktiskt var där vi skulle vara... sannolikheten säger mig det iaf. Galnare sällskap går då fan inte att hitta!

Jag är chaufför på söndag em. Christian står för drickandet och Erika för skrattet och vi har en ganska kul resa och jag kör fel väg.
Christian vaknar upp i Mariestad och undrar hur fan han hamnat där. Han känner sig kidnappad, men det löser sig och vi kommer hem till Borås vid 23-tiden iaf.
Vad Christian sedan gjorde är ett mysterium och jag fattar ingenting.
http://finest.se/userBlog/?uid=33448
Han behöver nog lite hjälp. Jag har svårt att förstå att ingen i Robinsons ledning tar tag i detta och erbjuder psykologstöd.
Christian är egentligen en goo kille men som har hamnat i en berg- och dalbana som han inte kan kontrollera.

Mordhot har förkommit, men det kommer väl i pressen det med.

Puss o kram och inte mer Robinsin tack!
Erika, Christian och jag på väg på kryss

på robinsonkryssen

De höll igång iaf...


RSS 2.0