Korrektur.

Jag har valt att ändra lite på bloggen pga folks missuppfattningar... min tanke med bloggen var att dela med mig av min vardag på studion och att få folk att le ibland. Givetvis är historierna subjektiva eftersom jag är en person och beskriver då hur jag upplever det. Vissa fall har jag t o m förfinat. Jag trodde att kan man skratta tillsammans, kan man också låta andra skratta med. Det kallar jag att bjuda på sig själv...
Lätt åtgärdat, nu vet jag vart ribban ligger och lägger allt annat bakom mig!:)

Att det öht kom upp beror nog på flytten och att folk tror det ska bli krig oss emellan - men i ett krig är alla förlorare så det slipper jag helst!

Puss o kram


Onsdag 26/3 -08

Nu har jag lagt ut en mailinglista i studion till alla mina kunder att haka på.
Vi kommer ha en stor invigningsfest när vi slår upp dörrarna på den nya fina lokalen! Vi kommer även ha en del förmånliga erbjudanden för våra kunder.
Är Du intresserad av erbjudanden så skriv en kommentar med Din emailadress nedan!


Nu j*r!

Så kom telefonsamtalet. Vi fick lokalen vi varit och kollat på.
Utan krusiduller och ganska snabb flytt. Inflyttning 1:a Juni!!!
Så när den huvudvärken nu släpper börjar nästa hjärngymnastik då: flytten!
Inredning, annonsering, byggnationer och målning... allt sånt där!
Så mina vänner - ge er till känna! Vi kommer behöva all hjälp vi kan få!

Nya adressen är Stora Brogatan 38 (gågatan - men ovanför allégatan då). Mitt emot Helen´s Beautycenter typ.
Jag har lite magknip över att mina goa kunder inte kommer hitta mig...:S

Ny design på hemsidan är på gång också: www.pistolerotattoo.com

Idag har varit en bra dag på studion. Variation mellan hårförlängning och piercing för min del.
Jag kan inte uppbåda mig att skriva så mycker mer idag, för mitt huvud är ett virrvarr av tankar och jag måste samla ihop dem och göra något kreativt av det!!!

Hoppas påsken var bra:) Jag gjorde mitt första utedyk i Varberg! Brrr...

Kram Cia

Jörgens

jögges Denna gjorde Jörgen på Erik (http://www.themarymajor.com/) härom sistens, jag tyckte den var skitsnygg! (fast han är inte så bra på att fotografera;))
Detta är tatueringen som Jörgen tog hem första pris i "Best Color" i Trollhättan!
 Denna gjorde Jörgen bla på mässan i Trollhättan!

Nytänk!

Tjena!
Just nu sover jag inte så mycket för jag har en hel del att fundera på.
Jag ska snart dela med mig av detta:)

Idag är det onsdag och jag är snart på plats i studion för att tampas med en ny dag!:)
Igår var det först väldigt lugnt och Jörgen satt och jobbade på Crilles underarm (den prisvinnande!) hela dagen. (Jag har inte kommit på hur jag kan lägga ut bilder än förresten, hjälp mig någon?)

Fram emot eftermiddagen kom det människor och jag höll på att inte komma iväg i tid för att hämta mina barn - det är inte första gången. Folk förstår kanske inte att man har tider utanför jobbet att passa och så får man inte-så-glada miner från barnomsorgspersonalen då. Men så är det kanske att vara egen företagare och att ha barn. Igår var det dessutom min minste sons födelsedag och jag hade hoppats på att få överraska honom och hämta honom lite tidigare...men men kalaset på kvällen var en stor glädje och han log när han somnade!

Jörgen nålade ett nytt uttryck igår som jag tänker anamma.
"Jag hoppar inte över bäcken förrän han säger hej" Det var riktigt fyndigt:) Jag älskar uttryck och ordspråk. Jag blandar i och för sig ihop dem hur som helst (precis som Jörgen) -men skitsamma! Det är kul och låter konstigt men har ju en bra betydelse. Jobbigt för alla invandrare möjligen^^

Men någonstans snart kommer saker att hända - så håll koll! Jag måste öka takten här.

Ha en underfin dag!

/Cia

Tisdag 11/3 -08

Ok, jag kände mig jäkligt ensam och övergiven igår. Jörgen gästjobbar i Uppsala hela veckan så det skulle bara bli jag o en till på studion - trodde jag då.
Igår så stryker den andra sig hela veckan och ringer och flyttar fram kunderna. Jag har själv mycket bokat så det blir inte mycket tid över för tatueringskunderna tyvärr.
Men vi är väl olika där. För mig går jobbet före allt annat (förutom familjen såklart) och jag har inte varit sjukskriven mer än då jag hissade upp mina bröst härom sistens då.

MEN, Kim är min räddare i nöden! :) Han kommer hjälpa mig i veckan så gott han kan, sa han. Det är en ofantlig skillnad på att vara en eller två på studion faktiskt. Dessutom är jag en sällskapssjuk person:P

Jag var och kollade på en ny lokal idag, jag vet inte vad jag ska tycka eller tänka. Samtidigt som jag vill utveckla och fräscha upp så verkar inget riktigt duga... Ska det va så ska det va ordentligt, tycker jag. Vi får se.

Idag hade jag en dramatisk kund som verkligen trodde på riktigt att han skulle dö om han piercade bröstvårtan. Han for runt och hans blodtryck for upp och ner. När den väl blev gjord såg han nästan besviken ut. Haha. Vad är det som gör det så kul att skrämmas egentligen? Fascinationen?

Lilla loppan (Lill-Tess) tittade förbi och glömde sin gamla matlåda på stolen, den kommer kanske lukta smaskens imorgon då.

Annars var det lite blandat folk idag. Gjorde några turkosa slingor på en trevlig tjej och piercade några navlar, en medusa och en erl. Jag fick t o m upp lite smycken i skåpet - det här med skyltning - HJÄLP! Jag suger.

Mot slutet av dagen kommer Peter Boom förbi. Han tränar upp sig och väntade sig en kommentar om hans nya kropp. Kim säger: Men Peter, så liten du är, får du inte i dig tillräckligt med käk?!
Det var skojigt, tyckte Cia.
Sedan hade jag ett sånt där fint moment och kände glädje så jag ville bjuda pojkarna på mat på köttbullecaféet. Det fick jag:) Trevligt.

Hepp, nu ska jag iväg och andas lite under vattenytan. Dykning i badhuset som gäller!
Kramis C


fredag 7/3 -08

Äntligen ledigt ett par dagar:P
Det har bannimej varit ett fasligt ståhej det senaste. Det enda som hoppar omkring på mina näthinnor idag är en stor fet godispåse och en soffa! Åhå, det är minsann de små sakerna i livet som räknas:)

Jörgen hade långväga kunder idag, ett par kusar från Visingsö, som jag uppfattade var kunder från Jörgens tid på Rough Stuff Tattoo i Uppsala. Det var där Jörgen började sin karriär, hos Mankan. www.roughstufftattoo.com. De var trevliga killar som bjöd på godis (det smartaste man kan göra om man vill bli vän med mig).


Själv har jag haft lagom att göra, jag har varit den som svarat i telefon och tagit emot kunderna idag. Mina kunder är ju alltid så flyktiga - det tar inte många minuter per kund egentligen. Men har jag tid, så brukar jag hinna med och tjöta lite skit med dem. Det är alltid kul.
En del kanske tycker jag tjatar hål i huvudet på dem, men så får det vara. När jag kommer hem efter en pratig arbetsdag så pratar jag inte mer. Då sitter jag tyst i soffan och myser med min godispåse. (Så var det här med internet igen...jag skojar lite lite).

Härom dagen hade jag en hårförlängningskund som var så uppe i varv över sin kommande förlängning att hon t o m hade haft mardrömmar om att hon vaknat med håret svart och vitt!!! Då brister jag givetvis ut i gapskratt eftersom ja - mitt hår är ju svart och vitt då ^^
Det tar henne några minuter att inse vad hon sagt.
Alltså, ärligt talat: Jag kan vara någons värsta mardröm jag! Haha.

Igår var vi på ståupp i Göteborg. Vi kollade på Björn Gustavsson mfl och det var härligt att få skratta ur sig lite. Men ibland skrattar man mest åt hur andra människor skrattar också. Skratt är märkligt och kul.

*Jörgen han fnissar och skrockar.
*Mitt skratt brukar övergå i tjut och tårar.

Hur som helst, dagen löper mot sitt slut här och godispåsen närmar sig med stora steg!

Ha en riktigt trevlig helg mina vänner!

Kram Cia


onsdag 5/3 -08

Tattoo Meltdown i Trollhättan 2008.
Känslan av att ta av mot Trollhättan-skylten när solen står högt på himlen och humöret är på topp är obeskrivlig. Checkar in på hotellet och redan där står det drösar med folk som man knappt känner, men gärna hälsar glatt på pga deras snygga stil. På en tatueringsmässa är alla "galningar" samlade och det är bara dessa man ser överallt till vissas förskräckelse och andras förtjusning!
Folkets hus börjar rustas upp och alla är pepp inför den stående mässan. Ska den slå förra årets mässa tro?
Mardo, arrangören, skrev till mig för några veckor sedan att de hade haft 6000 träffar på hemsidan! Han hade damp då;)

Mässan var otrolig, överträffade sig själv igen - liksom varje år sedan den startade för 4 år sedan.
Fredag kväll. Jobbat klart och letade upp en annan piercare som satt och drack öl och inte gjorde någon nytta. Drog honom in i mitt rum och lät honom få göra en dermal anchor på mig. Jag vill också göra något ju.
Jag tyckte min brits var lite vinglig under kvällen men den hade i alla fall hållt sig uppe:) Men när jag hoppade upp så smidigt så rasade den ihop! Jaha, det var bara en Cia som behövdes för att britsen skulle erkänna sin färg ja...så typiskt.

Lördagen bestod av mycket skratt och många kunder. Jörgen tog hem tävlingen "best color" med min sambo Crilles underarm! Fantastiskt roligt för Jörgen. Han är värd ett pris!

Lördagskvällen bestod av middag och diverse backar med öl. Jag kan inte återge så mycket efter kl.2-3. Men jag vaknade i alla fall, med balkongen öppen, på vårt rum delandes säng med min sambo (tack å lov!) och lilltess(bara kompis ja). Ingen av oss hade mycket till röst med tanke på minusgraderna och ciggaretterna kvällen innan!
Ja, nu går jag ut med att jag rökte två cigg på lördagen - fast jag slutat för längesen. Ett himla liv om det där nämligen: "Cia rökte, Cia rökte" Jaha ja, vaddådå!? Jag kanske t o m tar en cigg igen i framtiden vem vet ^^ hah (Tur jag inte är defensiv iaf)

Idag var det alltså onsdag på studion och dags för ett litet studiomöte för att se om det hjälper mot de små irritationerna oss tre emellan.
Inte är det världskrig men i alla fall. Vi måste hitta på något kul. Bygga om och fräscha upp... nu har vi gått där och slöat i flera år. Dags för projekt.

CENSUR PÅ TIDIGARE SKRIVEN TEXT HÄR!!!!

Jörgen körde på en helarm idag i massa timmar, det börjar arta sig kan man säga. En arm i Jörgenstil med monster och grejjer:)


Själv gjorde jag hårförlängning och diverse piercings. Idag var en naveldag. Vänta bara tills jag får upp mina montrar med navelsmycken här i vår! Det kommer säljas som smör i solsken (hoppas jag). Det ska i alla fall utökas det här med smycken! Jag satsar på att öka utbudet nu:)

Kramis Cia

Måndag 3/3 -08

Efter en helt sjukt trevlig helg är man hemma och tillbaks i lilla studion igen. Tack för en otrolig mässa! Jag utförde galet många piercingar och fick leenden och kramar en hel helg:) Känns så kul. Arrangörerna kicks ass! Nya kontakter har förgyllt mitt liv dessutom.

Måndag morgon och kanyler var i stort sett slut. Jag slängde mig i bilen och drog till Göteborg och barbarella för att business ska rulla även denna vecka - fast jag skulle behöva lite semester egentligen.
Sedan var det full fart igen!
Jörgen är smart som är ledig på måndagar.  Jag stängde efter fem idag, då det var dags för mig att ha lite kvalitetstid med mina goa killar. Jag är rätt slut som människa. Nästa helg ska jag bara vara ledig och ut och dyka på västkusten på sin höjd.

Jag är så full av historier från helgen som var, men det får bli små tillskott framöver. Just nu är jag lyckligt utmattad och hes efter allt jobb/prat/öl/skratt/dans.
Gamlingen ska gå till sängs här men är snart tillbaks på högvarv och kanske kan bjuda på någon knasig historia eller bara lite vardagsmat från en ganska rolig tillvaro.

Take care!
/Cia

RSS 2.0