Soliga tider!:)

Ja solen skiner på mig och jag njuter. I alla bemärkelser faktiskt.
Känslan är att mina goa kunder hittar mig. Jag har en hel del att göra trots allt:)
 
Tack rara människor för de fina meddelanden jag fått både här och på andra ställen (förutom den att jag var gravid - jag ska sluta äta godis tror jag), shit vad det värmer! Det gör mig om än mer peppad att tuta och köra på det jag älskar att göra:)

Tänk vad några snälla ord kan påverka en person egentligen. Tänk alltid på det.

Nu kommer hårförlängningarnas tid! Skolavslutningar, baler och sånt. Lite variation förnöjer och jag kommer få blåsor  på fingrarna... men det gillar jag, betyder ju att jag jobbar hårt;)

Helgen som var tillbringades i Lysekil och jag gjorde nog mitt bästa svenska dyk!:) Varför är det inte fler som dyker egentligen? Det är inte bara dykning i sig - utan jäkligt socialt också, då man kan grilla  och chilla mellan dyken.

Det är klart med gästjobb i Trollhättan nu! Jag startar där fredag den 13:e Juni.  http://www.amigoink.se/
Ska bli skitkul! Jag kommer antagligen börja med en dag i månaden och sedan öka på mina visiter om det rullar på bra, vilket jag hoppas. Bra o bredda vyerna lite och min erfarenhet av Trollhättanbor är verkligen positiv från de mässor jag piercat på där uppe! Kanonfolk.

Jag har beställt hem en del nya smycken, för så fort jag får in lite kulor så beställer jag in nytt. Så funkar det. Jag beställer inte så många av varje sort för att inte alla ska komma med samma smycken! Man får vara lite unik med sina smycken för så många har ju piercingar idag;)

Jag har också gjort ett utskick till närmare 300 personer.... till slut fick jag inte skicka mer mail från min hotmail så jag har jobbat på att få iväg det i flera dagar:P haha Kunde väl ha valt en annan mail men va faen, jag är ingen dataexpert! Nu så är mailet iväg iaf och det kommer bli några spännande dagar då invigningen sker.
Såhär såg mejlet ut iaf:

Hej alla goa glada kunder och annat löst folk!

Här kommer mail från Pistolero serrö!

Vi (Jörgen & Cia) har flyttat Pistolero Tattoo & Piercing vidare till nya fina lokaler och finns nu tillgängliga på Stora Brogatan 38 (Gågatan upp mot Kungsleden, mittemot Thai phat, Johnny´s trafikskola och Zoo-affären).

I juni blir lokalen VÅR och det firar vi med att erbjuda rabatterade priser på ALLT!!!


*tatuering

*piercing

*hårförlängning

*tandsmycken

*piercingsmycken


Alltid dropin i mån av tid.


Överraskningar till alla våra kunder!:)

---------------------------------------------------------------------------------- 

Dropin på tatuering & piercing: Torsdag 5/6 och Fredag 6/6Först till kvarn kl. 12 --->


ALLA PIERCINGAR 350:- inklusive smycke.


Vi kommer regelbundet att ha gästartister från hela världen hos oss att boka upp sig på. Hos oss ska Ni få tillgång till det mesta och bästa inom kroppsmodifikation och stil så håll Er uppdaterade!


Välkomna önskar Jörgen och Cia

Pistolero Tattoo & Piercing

Stora Brogatan 38

0700-308429

033-419 666

Kolla hemsidan för mer info!

www.pistolerotattoo.com


Kommentarer
Postat av: alexandra

yes, tänkte göra detta på fredag! jobbar du då? vart ligger pistolero nu för tiden? haha =) Ha det gott!

2008-05-21 @ 11:36:58
URL: http://alexandraevelina.blogg.se
Postat av: Cia

Hej hopp!
Adressen står i inlägget, Stora Brogatan 38 that is!
Du är varmt välkommen:)
/Cia

2008-05-22 @ 08:13:47
URL: http://www.pistolerotattoo.com
Postat av: alexandra

Ok jag tar mig en titt in imorgon! tänkte bara höra med dig med ifall du skulle kunna kika lite på min navelpiercing med. ifall den ser bra ut hittills. eller ifall jag måste ta ut den, den ömmar en del. Ses då! Ha det!

2008-05-22 @ 17:59:22
URL: http://alexandraevelina.blogg.se
Postat av: alexandra

Hej! Nu är jag lite smått jobbig & skriver här igen, haha. Men ville bara få reda på en sak. Jag har nästan lyckats övertala min mamma nu att jag ska få ta om hålet i naveln, men isåfall hos dig/er. Hon tvivlar bara på ifall det är så bra att ta hål nu när vädret är som det är ? + att det snart är sommar å då badar man o solar etc.. så vad säger du ? Är det "farligt" att ta nu eller ska jag vänta lite ? :) Ha det gott!

2008-05-25 @ 17:37:19
URL: http://alexandraevelina.blogg.se
Postat av: alexandra

okejokej. ah tack så mycket för att du tittade på det o så, hade nog blivit lite chockad ifall den bara hade "ploppat" ur sen. haha. Men, vad bra ! så det är inte lättare för en infektion i "detta väder" eller hur man ska säga? min moder trodde nämnligen detta, det är det som får henne att tveka. Kan jag ta om det också även ifall jag har två små sår där ? ha en bra dag :)

2008-05-26 @ 10:36:05
URL: http://alexandraevelina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0