Grå Onsdag 16/1 -08

Idag har det varit lugnt på studion. Dagen började med lite irritation sinsemellan...det är lite trångt med tre personer på max 40 kvm som alla tar lite mer plats än genomsnittsmänniskan (då menar jag inte BARA den fysiska storleken hehe).
Men iaf, vi kom snart in i tugget:) 

Någon letar i vanlig ordning hysteriskt efter sin bortslarvade papper, Jörgen går och gömmer sig och Cia (jag) låtsas som om det regnar och sätter mig vid datorn. Lugnet lägger sig snart och kunderna droppar in.

Lite dötid dyker upp till min glädje. Vi går och köper lite kaffe, på vägen ser vi att det är rea på tantaffären Tippy! Då börjar det roliga. Vi samlar snabbt ihop en stor hög med kläder och ropar åt mig att springa och hämta större storlekar. Optimist som hon är tror hon att hon har samma storlek som när hon var 20... jaja ^^

Jag sticker in huvudet i hennes provrum, där står hon flämtande, alldeles högröd i ansiktet och kämpandes för att tränga i sig de små kläderna. Jag börjar skratta och ska gå därifrån, men plötsligt så fastnar galgen jag håller i i draperiet och följer med mig när jag går - där står hon alldeles blottad för alla tanterna i affären!  Dagens asgarv! TACK GUD.
Lite senare får jag reda på att en god vän uppe i norr (Snäll-Mårten) ska hjälpa oss att sammanställa vår annons som ska ut på vimmelboras. Då fick jag lov att fota här i studion! Fåfänga hos tatueringsfolk är bara förnamnet!!!

Jörgen kör en rejäl överarm idag i japansk stil på en tjej. Jag tycker han är imponerande även på japanskt även om han inte specialiserat sig på just japanskt. Tjejen kommer bli nöjd.
Några kunder får diverse kroppsdelar piercade.

Glöm inte att att följa hemsidan, uppdateringar är på gång inom kort med lite nyheter osv!

Kommentera gärna - ska försöka skicka ut lite bilder i cyberrymden allt eftersom:)

Over and out!
/Miss C

Kommentarer
Postat av: Princess Tess

Ja inget förvånar mig då det gäller Jessi, hahaha... ja ser er båda framför mig... Cia viker sig av garv och Jessi försöker skyla sig så gott de går i chocktillstånd som hon är, hahaha.
Å vaddå tantaffär??? Jag brukar hitta nåt där inne ibland!!! ;)

2008-01-16 @ 19:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0