Glad midsommar till alla!:)

I helgen var det årsfest på Pistolero och det blev blött - överallt. Vi hade jättekul och tack alla söta för att ni kom o firade med oss. Året har varit fantastiskt!
Tyvärr urartade festen senare (när jag gått hem dessvärre), men inget annat än materialistiskt och det har vi löst mycket bra jag o Jörgen:) Kram på honom!
Fest på studion lär inte ske igen, vi är rädda om vad vi har och är glada att inget större kom till skada i fylleslaget:P

Ola har varit kanonbra igen och vi är glada över hans gästande som vanligt. Hoppas få se mer av honom:)

Nu är det nya tider:) Det kommer bli en lugn sommar utan fylleri och allt som kommer med det. Vi kommer givetvis inte låsa in oss, men den där alkoholen är förrädisk och ställer till otyg för det mesta, så den lägger vi på hyllan ett bra tag.

Midsommar imorgon då, ser dessvärre ut att bli en helt normal sådan då man tvingar sig igenom lekar i ösregnet för barnens skull;)

Kan meddela att min hund Engla är på bristningsgränsen... hon kommer valpa om en vecka så om nån vet nån som önskar hund så tjoa till, finns några att tinga:) Lägger även ut en bild på föräldrarna. Jack russel med en släng av tax på modern en bit tillbaks i ledet (därav färgen). De är två underbara hundar, vilken härlig sommar vi kommer ha!

Glad midsommar goo vänner - var försiktiga med nubben;)

Varma kramar (inte så soliga)
Cia

Mamma Engla gottar sig i solen.

Pappa Bob poserar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Glad midssomar på er!

2009-06-18 @ 09:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0