Hoppla pållen!

I torsdags var damen in på studion - henne jag väntat på. Jag vet inte hur Jörgen lyckats hålla ett samtal med henne i 30 min för vårt tog bara 5.
Respektera reglerna och välkommen tillbaka i framtiden! Ibland måste man avbryta folk som har labila tendenser som måste hållas i schack. Mötet var inte särskilt intressant tyvärr.

Fredag var det så dags för tattoo-mässa i Stockholm! Jag o Lilltess festade som två fjortisar hela helgen. Ibland är det skönt att regregera tillbaka till tonårstiden. Då det sista man har tillgängligt i huvudet är barn, hundar, företag, ansvar och kontroll.
Lite som att hoppa från tian på alidebergsbadet - fast det vågar jag väl inte längre...

Som två brottslingar blev vi placerade i en cell på långholmen. Känslan var märklig och våra vänner tyckte vi borde blivit inlåsta där. Vi smet iaf ur fängelset och drog på mässa. Alkoholen flödade och den ena knasiga incidenten efter den andra uppenbarade sig - liksom alltid när man är ute i farten:P

Vi hängde med ett lass med norrlänningar och det kändes mellan varven som man var en del av filmen "jägarna". Med skräckblandad förtjusning visste man inte när någon skulle dra fram en bössa eller styckkniv! Min enda tanke då var: bara man inte är nästa filippinska!

Den roligaste bilden var nog när Lilltess hängde med mässans längsta man - jag skrattade så jag nästan dog! Ja, Lilltess såg ut som en minimänniska brevid honom och jag måste bara lägga ut en bild på skrattet;) Om den lilla ger mig fotot?


En annan kul situation var när vandrarhemspersonalen (dvs en riktigt fjollig man) skulle be alla rejäla tatuerare och annat löst folk att lämna spriten på rummet o inte sitta och dricka den på hans terass. Vilken syn!
Där sitter liksom råbarkade män med sina whiskeyflaskor o häver och så kommer en karl med pipig röst och övergestikulerande armar och kastar ut folk! Jag beundrar hans mod:D


Det gick att överleva även årets mässa. Möjligen med nöd och näppe och lite svarta hål i rymden;)
Men hjärnan är tappad så om du skulle stöta på den så hör av dig till mig! Jag saknar den.

Puss o kram och massa kärlek till alla nära o kära som står ut med mig!
Jag lovar mental bättring:)Väldigt lång o väldigt kort!!!

På en båt!!!På mässan!!!Såå vi längtat efter pizzan!!!Ture turist vilse i storstan, vi hittade ju faktiskt till mässan tack vare denna karta:)


Mot höst och tända ljus...

Kan meddela att damen från tidigare inlägg inte dykt upp igen. Många väntade på fortsättning - kanske även jag - men icke.

Nu när sommaren tycks ge upp så får man skaffa annat att se fram emot.
Personligen älskar jag blåsten och den friska luften hösten bjuder på. Alla färgglada löv min hund älskar att jaga - och sist men inte minst, brinnande ljus i mörkret... tid för mys:)
Mina underbara valpar har flyttat och har det bra i sina nya hem och lugnet har lagt sig här på salängen. Engla (hundmamman) njuter av livet igen, långa promenader och familjen helt för sig själv:P Pudas (Jörgens valp) har bootcamp hos Jörgen och de gör framsteg:)

Inkommande event är Stockholm Inkbash. Jag och Lilltess gör en roadtrip och tänker upprepa förra årets mässhelg i storstan:) Efter en diet av dryck i två veckor ska vi götta oss ordentligt nu till helgen...

September kommer en semestervecka till Turkiet att gå av stapeln och lite semester hemifrån är välbehövligt, känner jag. Då är det bannimej all inclusive som gäller!

Jag har fått sålt min bil och ska åka till Kungälv och köpa en annan imorgon. Denna gången blir det antagligen en Hyundai Santa Fe - suv-freak som jag är. Pruta ligger mig i fatet och känner mig rätt nöjd över att ha prutat flera tusen innan jag ens tagit mig dit för att se bilen:P

På torsdag kommer en BT-reporter för ett nytt inslag om tatuering i tidningen:) Vi valde att fråga en stamkund om han kunde tänka sig ställa upp som person i reportaget. Sebastian i egen hög person;)

Jag är i träningstagen just nu och önskar tips på vad för kul man kan hitta på för att komma i form under hösten? Hjälp mig, please!

Ok, det var en liten lätt rapport. Inga skandaler och inga katastrofer idag - dem återkommer jag med efter helgen givetvis;)

Vi ses på Tatueringsmässan i helgen då!
www.stockholminkbash.com

/Cia

Folk!

När jag gått hem, dyker kvinnan från samtalet upp hos Jörgen, på studion:

www.jorgensager.blogg.se

Tycker själv det är respektlöst att inte ta våra åldersgränser på allvar!

Sova är överskattat...

Har just fått mina första två nätter med oavbruten sömn på 2 månader:) Hundvalparna tog ut sin rätt.
Nu är jag utvilad och pigg o glad som en liten lärka:)

På studion är det ett lagom glid och Lilltess är på plats och hjälper till:)

Fick idag ett samtal av en upprörd förälder som lovat sin 13-åriga dotter att pierca sig. Tyvärr, sa jag och förklarade åldersgränser mm. Då blev de båda skogstokiga och föräldern klagade på vårt telefonnummer: 419 666. "Vi är många som är kristna och det är otäckt att ringa detta nummer!"
Det går bra att låta bli:) Tack å hej.

Var är folks ironi och humor? Finns ingen anledning att ta allt seriöst, man får välja sina tillfällen, eller?

Snart kommer Stockholm Ink Bash att gå av stapeln och Lilltess och jag gör en roadtrip dit för att skojja till det lite i år igen:) Gick ju bra sist, eller?^^

Vi ses!
Kram Cia

RSS 2.0