Back on track.

Nuså. Har pumpat upp energierna med massa sol i en vecka nu:D

Idag var det helt enkelt skitkul att jobba igen! (Även en som älskar sitt jobb behöver en break).

Jag gör nu endast en enda dag till snubblandes över trånga utrymmen och folk som inte får plats att slå sig ner ens en liten stund för att hämta andan (inte för att det är jag som får dem att tappa den - eller ptjaa, inte på det sättet det låter iaf hehe...).
Jag gillar när folk vill stanna och byta ett par ord, men i nuläget känner nog de flesta sig i vägen... Det ska det bli ändring på!

Jag gjorde en del kul saker idag. Gick nog igenom hela registret nästan:P 
Å  tänka sig: jag hade bara glada kunder! Fy f*n vad man har råkat hamna på rätt plats i livet.
Bara föreställ dig att folk ler åt dig och säger snälla saker som "tack" för att man sticker nålar i dem!? Ibland får man en kram (tack   L)
Dessutom betalar de för det så mina barn kan äta sig mätta varje dag (och själv äter jag ju alltid för mycket tyvärr^^).

Vi kommer ha smygöppet redan på fredag på nya stället.
Vi kommer "bo in" oss lite och låta dörren stå på glänt för dem som vill ramla förbi på lite godis eller kaffe. Vi har inte bokat något, men jag kommer säkert ta någon dropin för att känna på känslan lite... känslan av att jobba på mitt nya jobb liksom...  känns lite stort faktiskt:)

Fortsättningsvis når ni oss alltid på hemsidan eller på 0700- 308429.

Kram i vårsolen!
C


Den hysteriska finalen inom synhåll^^

Det har säkert hänt lite sen sist men jag kan berätta om det som ligger kvar i huvudet iaf:)

Det går ganska bra på studion, man får låta bli att prata om vad som ligger i framtiden och ställa sig över gnabb och irritationer som lätt kan spåra iväg. Det är en konst att inte påverkas av människor.
Negativitet är så mycket starkare än positivitet!
Jag har heller inte sprudlat av lycka och tillfredsställese den sista tiden - det har varit jobbigt. Vi har nog kämpat alla tre för att behålla lugnet några gånger. Man kan nog likna det vid skilsmässa! Hah.

En tjej kom förbi med en trasig dreadlock. Jag gör inte dreads längre - men tjejen hade endast en som skulle fixas till lite. Tog mig max 5 minuter och jag kom inte på vad jag skulle ta betalt för det lilla fjantiga.
Så hon erbjöd mig en kram och den tog jag:D
Härliga människor!

Jag har fått glädjen att göra ett par mikro implantat (dermal anchors) på en tålig tjej. Jag önskar verkligen folk fick upp ögonen mer för dessa små - de är roliga att utföra! Har utfört dem sen ett år men ändå undrar många vad det är för något fortfarande - men det berättar jag så gärna.

I måndags var jag och Jörgen ute och svängde med släpkärra. Vi var bl a på Ikea och införskaffade det vi behöver för att kunna underhålla maj månads kunder. Det blir lite provisoriskt denna månad, men första veckan i Juni sker förändringarna:) Sen inviger vi med världens fest!

Fy faen (sry) vad skönt det ska bli med en veckas semester nu!
Jag packar ihop min familj och dykprylar och drar till röda havet igen:D
Ska låta min hjärna fly alla huvvebryn här hemma.
Mitt huvud tar en veckas semester och kommer förhoppningsvis hem i välbehållet skick med massa ny kraft och kreativitet!

Sköt om er tills vi ses igen på ny adress!

Over and out.
/Cia

Nya nummer!!!

Vi nås på 0700-308429
och fr om 1:a juni är det 033-419 666 som gäller!!!

tisdag 8:e april

Okej, jag skrev ett inlägg igår men valde att inte publicera det pga omständigheterna just nu. Man kan säga att läget är ganska infekterat (ett ord jag använder ibland jao...).

Jörgen och jag kommer jobba hos en dam på salong Sherry under maj månad. Denna dam får hyran betald av oss men vägrar flytta på sig och sina grejer, så vi kommer jobba ganska provisoriskt med skärmväggar emellan. Vad gör man inte för husefriden liksom?
En hysterisk dam ska vi väl klara en månad... gode Gud!?

Tack Mardo ( http://www.tattoo-meltdown.com/) för att du erbjuder lite gästspel i Trollhättan så jag kan få några dagars ro:)


I fredags kollade och hejjade jag på www.themarymajor.com på Sticky Fingers i Gbg. Det var bra ös och det ryckte i kroppen även om jag var nykter och städad:) Kul!
Senare samma kväll gjorde jag Borås (inte lika nykter då) med Lilltess!
(Vi hade visst tillbringat natten med att jaga mina flygande pungekorrar som vi råkat släppa ut i mitt vardagsrum...i deras bur låg en högtalare på morgonen?)

På studion jobbas det på i vanlig ordning och hade det inte varit för alla goa kunder hade det kanske inte funkat så bra som det gör trots allt. Man ligger i startgroparna för något nytt och själv sover jag inte längre om nätterna:)
Låt tiden rinna iväg så det blir Juni och rejäl invigningsfest!
Då ska jag slappna av och rocka järnet!!!
Sedan ser jag fram emot en glad och frisk sommar med lite gästartister som förgyller studiolivet lite extra!

I nya studion kommer vi även att kunna erbjuda en konstnär när det gäller spännande frisyrer och en duktig nagelskulptör för dem som kan tänkas vara intresserade av detta! Kom förbi och kolla läget sen!

Dagens citat:

"Ett hysteriskt liv måste kulminera i en hysterisk final innan man kan påbörja det lugna och normala"

WORD, säger jag. Tack Jörgen.

Peace, love and understanding... jag saknar min hippietid^^

/C


Nytt datum!!!

Inflyttning i nya lokalen sker Fredagen 2:a Maj!

Alla är nöjda och glada:)

Ses på Stora Brogatan 38!

Kram Cia

Jaha ja!

Man kan ju bara tänka sig hur läget är på studion nu...hehe
Alla tänker på allt som ligger framför oss och så tvingas man vänta och jobba ihop...när man helst vill få saker gjorda!
Det är också en märklig situation att veta att man jobbar ihop med en framtida konkurrent, även om man i grund och botten faktiskt är vänner... business is business, I guess...

Klart jag har magknip, Jessica har redan letat upp någon som förmodligen ska ta min plats där... jag hoppas dock inte att den personen kommer att ta min kundkrets som jag jobbat hårt för i snart fyra år - utan att de följer med mig:)
Annars är det väl bara att börja om från början igen.

Det känns ändå skönt och veta vad som ligger framför. Beslutet var inte lätt på vissa sätt.

Jörgen och jag får större och fräschare -
och tänker utöka med mer utrymme, konst, smyckesutbud, inspiration och gästartiser från hela världen!!!
Det ska bli spännande och utvecklande och man ska få en möjlighet att bara komma in på en kopp kaffe och låta sig inspireras:)

I början av Juni kommer vi att ha en stor invigningsfest och under öppningsveckorna kommer vi att ha erbjudanden och överraskningar till alla våra kunder!

(Det är ju trots allt kunderna som gör att vi kan komma närmare vår dröm - så tack till Er!)

Det kommer bli en kanonsommar mina vänner!

Glöm inte mejla mig om Du vill hamna på vår mejlinglista och ta del av erbjudanden och nyheter: ciaboras@hotmail.com

RSS 2.0