Tjofräs! (hundra år sen man sa kanske?^^)

Rensartagen på studion!
Vi får besök av miljöskyddet - eller hur det nu heter. Då fick vi passa på att slänga lite kartonger och annat som stod och drällde. Mycket bra. Bra att det kontrolleras mer i denna branschen så att man vet att regler följs för hygien och sterilitet mm. Inte en dag för tidigt, enligt mig.

Annars har det varit ganska lugnt faktiskt. Jörgen har varit lite sporadiskt ledig men ändå inte kunnat hålla sig borta från studion hehe. Pysslat lite och så. Vi har lämnat tillbaka de elaka pirajorna (som käkade upp sina polare) och den dampiga snuskhummern till zoo-affären och tömt akvariet. Numer är det omgjort  till ett öken-terrarium med två nya invånare!
Hmm...va hette de nu då- rullsvansleguaner?
De är iaf riktigt fina och vi hälsar dem välkomna till Pistolero:)
Namn kommer när vi lär känna dem och deras personligheter lite bättre;)

Min söta systerdotter kommer göra sin prao hos mig och det ska bli lite skönt att slippa städa (hoppas hon läser hihi)

Nu på fredag kommer ett filmbolag att jobba med oss hela dagen för att skapa en reklamfilm! Det är coolt. Stylist och grejjer, det är lyx i vardagen minsann.

Vi sitter fortfarande å väntar på klädleverans, den tar lite tid. Vi har även fått nys om ett riktigt ballt märke som vi är lite sugna på. Hoppas vi lyckas skramla ihop lite dineros så vi kan få hem ett lager inom kort, det vore skitskoj helt enkelt.

Nu har jag fått nog när det gäller lapplisor igen!
De är inte att lita på det är ett som är säkert. De smyger omkring i buskarna och är så flinka i fingrarna när det kommer till p-böter. Knappeliknapp, så sitter den där igen! Sen smyger de iväg, tillbaks från ingenstans och går upp i rök. Kampen mot dem fortsätter!

Jag hoppas på att få en lägenhet närmare stan så jag kan gå eller cykla egentligen, håll tummar och tår för att jag får den och slipper kriget mot lappisarna.
Jag har ju verkligen gjort allt, varit trevlig, bjudit på godis och Jörgen har ju t o m hånglat med en. Jaja, bara å lägga ner kanske?

Värst vad mycket intimpiercings som vandrar runt på stan nu för tiden förresten:P Det har varit en å annan det senaste.

Men nu är det dags för mig att krypa till kojs och släppa lapplisorna för idag. Fatta att jag är förnöjd att lapplisor är mitt stora problem nu för tiden! HAHA.

Kram C

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Cia!Jag har funderat ett bra tag nu på att göra surface piercingar i armarna och då undrar jag om du möjligtvis genomför sånna? :)Ha det bra!

2008-11-12 @ 21:24:56
Postat av: Tess

tjolahoppla din lilla loppa

det där me lapplisor kanske du kan ta upp i din film=P jag är måttligt road efter min lapp som jag fick på rutan härom dagen vid studion... alltså, OM jag hade lagt i pengar för 30 min och stått där 2 timmar senare utan att betala... MEN saken va ju den att jag hade betalat för 2 timmar och de högg direkt och lappade min bil för att jag stod typ 20 min. till.... jag gillar inte lappisar och jag fattar inte att jörgen kunde sjunka så lågt att hångla me nån, han har ju dessutom garage plats i huset mittimot så han har ju inte de problemen=P hahaha. han påminner lite om backes olika misstag vid närmare eftertanke=)

puss på er båda mina goa vänner !!!

2008-11-12 @ 22:02:03
Postat av: Jörgen

Jämför mej inte med odjuret Bakke nu!

I took one for the team liksom :)

I all välvilja för att gynna min kollega ;)

2008-11-12 @ 22:17:37
Postat av: cia

Hej anonym:)

Kom förbi o diskutera lite alternativ först, då det kan vara svårt att behålla.

Ha det bäst!

/Cia

2008-11-13 @ 07:50:23
URL: http://pistolerotattoo.com
Postat av: Emma

Jag ska skrubba hela studion med en tandborste! När jag är klar med studion kommer det skina överallt! ;-)

2008-11-14 @ 20:28:02
Postat av: Sofia

haha, '..och jörgen har ju tom hånglat med en.'' haha. inte ofta man skrattar högt när man sitter vid dumburken, men kryss i taket, där fick man sig ett rejält garv!! vad de undertiden P-lottan skrev boten eller? skratt!!

2008-11-23 @ 19:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0